Menekülne a Diósgyőr, kiesési rangadót nyert Budafokon

Magyar Nemzet
-
 21.04.16 20:19Sport

A siker ellenére sem tudott elmozdulni a Dvtk a tabella utolsó helyéről.

6 kapcsolódó hír

Vesztes meccsen búcsúzott a hazai pályától a ZTE NKK

Zaol
-
 21.04.16 20:27Sport

Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban szezonbeli utolsó hazai mérkőzését vívta pénteken a ZTE NKK. A már biztos utolsó hazaiak szezonbeli első győzelmüket szerették volna begyűjteni, de újra sikertelenül.

Paks: Hahn álma az, hogy magára ölthesse a címeres mezt

NSO
-
 21.04.16 11:11Foci

A Paksi FC labdarúgócsapata remekül teljesít az NB I mostani idényében, hiszen öt fordulóval a bajnokság vége előtt a tabella negyedik helyen áll. A góllövőlistát jelenleg 18 találattal vezeti a klub saját nevelésű játékosa, Hahn János, aki a DIGI Sport híradójának többek között arról is beszélt, nagy álma teljesülne azzal, ha meghívót kapna a

Határozottabb hazaiak

Kanizsa Újság
-
 21.04.16 12:52Sport

A Bajai NKK otthonában vívta legutóbbi bajnokiját a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese. A hazaiak határozottabb játékukkal nyerték meg a 24. fordulóban sorra került találkozót.

A futsalbajnokságban sincsenek csodák, simán kikapott a Dunaferr

Feol
-
 21.04.15 20:18Sport

A futsalbajnokság rájátszásának alsóházában, a 9. fordulóban az Ftc-Fisher Klíma csapata egy héten belül másodszor – ezúttal hazai pályán – is legyőzte a Dunaferr Due Dutrade Fc együttesét.

Az RKSK mindhárom pontot elvitte a Fehérvári útról

TelePaks
-
 21.04.15 19:02Belföld

1:0-ra kikapott a Paksi FC II. labdarúgócsapata hazai pályán a Rákosmente együttesétől az NB 3-as bajnokság legutóbbi játéknapján. A zöld-fehérek 29 fordulót követően továbbra is a tabella 10. helyén állnak.

A miskolciak azonban nem csak a kiesés miatt kerülhetnek nehéz helyzetbe, hanem a sok légiósuk miatt is

Északhírnök
-
 21.04.16 08:50Megyei

A csakfoci.hu ma megjelent cikkében azt taglalja, hogy kiesés esetén Diósgyőrben teljesen új csapatot kellene építeni az Nb Ii-ben és több százmillió forintot pótolni A Diósgyőr a legutóbbi fordulóban 4-1-re kikapott a Pakstól és továbbra sem tud elmozdulni a tabella utolsó helyéről, ráadásul már hat pont a csapat hátránya a bennmaradást…