Még mindig sok a kérdőjel a vakcinaigazolvány körül, de az biztos, hogy a karantént nem váltja ki

ATV
-
 21.04.15 05:01Belföld

A védettségi igazolás nem mentesít a karantén alól, jelentették be az operatív törzs sajtótájékoztatóján. Az igazolványokat március elején kezdték postázni, arról azonban csak sejtések vannak, hogy a gyakorlatban mire lehet majd használni. A miniszterelnök korábban azt mondta, a későbbiekben ezzel lehet koncertre, moziba, szállodába, és…

4 kapcsolódó hír

Operatív törzs: a védettségi igazolvány önmagában nem mentesít a kötelező karantén alól

SzMo
-
 21.04.14 12:51Belföld

Továbbra is két negatív PCR-teszttel lehet csak beutazni Magyarországra, a második vizsgálatot már itt kell megcsináltatni.

Nem elég a védettségi igazolvány, kötelező a két negatív PCR-teszt

MFor
-
 21.04.14 12:54Gazdaság

Külföldről való hazatéréskor nem elég a védettségi igazolvány, második negatív PCR-tesztre is szükség van a hazatérés után - közölte az operatív törzs szerdán.

Jó hír az operatív törzstől az új fertőzöttek számát illetően – Tisztázták: egyelőre nem mentesít a karantén alól a vakcin…

Blikk
-
 21.04.14 11:51Belföld

A szerdán nyilvánosságra hozott adatok szerint még mindig magas a koronavírushoz köthető napi halálesetek száma Magyarországon, amely átlépte a 24 ezres határt is. Az ország lassan újraindul, az általános iskolák április 19-én nyitnak. Mi jön most, hogy 3 millió fölött a beoltottak száma? Nézzük, mit mondott ma az operatív törzs!

Operatív törzs: az igazolvány sem ad mentességet a karantén kötelezettség alól

Hódpress
-
 21.04.14 19:09Megyei

Beszámolók szerint ma (is) rövid volt az operatív törzs sajtótájékoztatója, ahol egy kérdésre adtak választ, amit Kiss Róbert rendőr alezredes mondott el.