Műszálas termékeket adnak el pamutként

vg.hu
-
 21.04.14 21:20Gazdaság

A negyven bevizsgált ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

17 kapcsolódó hír

ITM: negyven bevizsgált pamuttermék közül hat műszálas volt

Növekedés
-
 21.04.14 12:39Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium idén is vizsgálta, hogy a 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek összetétele igazolja-e a címkén, csomagoláson olvasható információt. A negyven különböző ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

Közfoglalkoztatottak ezreit vezetik vissza a munkaerőpiacra

888.hu
-
 21.04.15 11:00Vélemény

Félmilliárd forintos keretösszegből a Gazdaságvédelmi Alap újabb egy-két ezer embert segíthet ki a közfoglalkoztatásból.

Nem minden készül pamutból, amiről azt állítják

Azenpenzem
-
 21.04.14 17:33Gazdaság

A 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek közül körülbelül minden hetedikben találtak az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) ellenőrei műszálas anyagot is. Olyan cikkekre is bukkantak, amelyekben pamut egyáltalán nem volt.

Nem mindig mond igazat a textiltermékek címkéje

Adó
-
 21.04.14 11:16Cégvilág

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) idén is vizsgálta, hogy a 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek összetétele igazolja-e a címkén, csomagoláson olvasható információt. A negyven különböző ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot - közölte…

Ingyen utazhatnak az alsósok áprilisban

Portfolio
-
 21.04.15 11:00Gazdaság

A koronavírus-járvány elleni védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának részeként április 19-én az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára újraindul a jelenléti oktatás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) döntése alapján a kisiskolások a hónap fennmaradó részében diákigazolványuk felmutatásával, jegy vagy bérlet…

Ezért kell vigyázni a 100%-os pamuttal: ijesztő, mennyien próbálják átverni a vásárlókat

Pénzcentrum
-
 21.04.14 13:32Életmód

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) idén is vizsgálta, hogy a 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek összetétele igazolja-e a címkén, csomagoláson olvasható információt. A negyven különböző ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

Itm: csütörtöktől igényelhetik a közfoglalkoztatottak a havi 45 ezer forintos elhelyezkedési juttatást

Bodó Sándor hozzátette: a félmilliárd forintos keretösszeg ezúttal 1-2 ezer közfoglalkoztatott elsődleges munkaerőpiacon történő elhelyezkedéséhez járulhat hozzá.     A program célja, hogy a megfelelő szakképzettséggel rendelkezők a közfoglalkoztatást maguk mögött hagyva a versenyszférában dolgozzanak tovább. Ennek érdekében…

Áprilisban ingyen buszozhatnak az alsósok

Szegeder
-
 21.04.15 11:02Belföld

A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának részeként április 19-én az általános iskolák alsótagozatos tanulói számára újraindul a jelenléti oktatás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése alapján a kisiskolások a hónap fennmaradó részében diákigazolványuk felmutatásával, jegy vagy bérlet megváltása nélkül utazhatnak a…

Már kérelmezhetik a közmunkások a havi több tízezer forintos elhelyezkedési juttatást

Telex
-
 21.04.15 09:22Gazdaság

A terveknek megfelelően április 15-én elindult a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program.

45.600 forintot kaphatnak a közfoglalkoztatottak

Hiros
-
 21.04.15 10:45Belföld

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdeti a ,,Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot", amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta.

Már igényelhető a havi 45 ezer forintos elhelyezkedési juttatás

Duol
-
 21.04.15 10:10Gazdaság

Akár meg is háromszorozhatják eddigi keresetüket a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába” program résztvevői.

Pamutként árult műszálas textiltermékeket fülelt le az ITM

Alon
-
 21.04.14 11:30Megyei

Némelyik legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

Pamuttermékek tesztje: nem mindegyik látott gyapotot

Az Üzlet
-
 21.04.14 11:25Gazdaság

Százszázalékos pamutként kínált textiltermékeket vizsgáltak a fogyasztóvédők: a negyven különböző ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

ITM: csütörtöktől igényelhetik a közfoglalkoztatottak a havi 45 ezer forintos elhelyezkedési juttatást

Hírpress
-
 21.04.15 10:15Belföld

ITM: csütörtöktől igényelhetik a közfoglalkoztatottak a havi 45 ezer forintos elhelyezkedési juttatást  

Műszálas termékeket adnak el pamutként

Startlap
-
 21.04.14 21:20Gazdaság

A negyven bevizsgált ágynemű és hálóruha közül négy részben műszálas volt, további kettő pedig legfeljebb messziről láthatott gyapotot.

Havi több tízezer forintos juttatást kaphatnak a versenyszférában állást találó közfoglalkoztatottak

Hevesi Hírportál
-
 21.04.14 17:40Megyei

A kormány ismét meghirdeti a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amellyel az utóbbi években több mint 17 ezer közfoglalkoztatott elhelyezkedését segítette az elsődleges munkaerőpiacon – jelentette be Bodó Sándor. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hozzátette, az április…

Nem minden pamutból van, amit akként hirdetnek

Origo
-
 21.04.14 10:10Gazdaság

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium számos gyanús termékre bukkant.