Megkezdődött a Szputnyik-vakcina előállításának próbája Szerbiában

ATV
-
 21.04.15 12:20Külföld

Megkezdődött Szerbiában az orosz Szputnyik V, koronavírus elleni oltóanyag előállításának próbája, a tényleges gyártás május 20-án indul meg - idézte csütörtökön a szerb sajtó Nenad Popovic innovációért és technológiai fejlesztésért felelős minisztert.

10 kapcsolódó hír

Megkezdték a Szputnyik V gyártását Szerbiában

Növekedés
-
 21.04.15 08:50Gazdaság

Megkezdték a Szputnyik orosz vakcina gyártását Szerbiában, közölte az oltóanyag értékesítését végző Oroszországi Közvetlen befektetési Alap és szerb partnere, a Torlak Virológiai és Vakcina- és Szérum Intézet - írja az Euronews.

Már a szomszédban is gyártják a Szputnyik V vakcinát

hirado.hu
-
 21.04.15 12:14Egészség

Megkezdődött Szerbiában az orosz Szputnyik V koronavírus elleni oltóanyag előállításának próbája.

Elkezdik gyártani az orosz vakcinát Szerbiában

24.hu
-
 21.04.14 20:21Külföld

A gyártás május 20-án indul majd.

Megkezdték a Szputnyik orosz vakcina gyártását Szerbiában

Euronews
-
 21.04.14 22:28Életmód

Korábban Nenad Popovic szerb innovációs miniszter azt nyilatkozta a sajtónak, hogy kezdetben csak az Oroszországból szállított oltóanyag csomagolása zajlik Szerbiában, a valódi gyártás megkezdése 2021 végére várható.

Szerbiában megkezdődött a Szputnyik V előállításának próbája

ma.hu
-
 21.04.15 11:45Külföld

A Szputnyik V vakcinát január 6-tól alkalmazzák a nyugat-balkáni országban, és a gyártás megkezdését követően várhatóan a környező országokba is nagy mennyiségben tud majd szállítani Szerbia.

Popović: A Torlakban szerdán és csütörtökön megtöltötték az orosz vakcina ellenőrző adagjait

Vajdaság Ma
-
 21.04.15 17:54Határtalan

Nenad Popović innovációs és technológiai fejlesztési miniszter, aki az Oroszországgal együttműködő kormányközi bizottság elnöke is, találkozott az orosz küldöttség szakembereivel, akik felügyelték a Szputnyik V vakcina ellenőrző adagjainak kitöltését a belgrádi Torlak intézetben szerdán és csütörtökön, közölte a miniszter kabinetje.

Elkezdődik a Szptunyik V vakcina gyártása

Körkép
-
 21.04.14 22:15Határtalan

Moszkva szerdán bejelentette a Szputnyik V koronavírus elleni vakcina gyártásának megkezdését Szerbiában. Ezzel Szerbia vált az első európai országgá (Oroszországon és Fehéroroszországon kívül), amely gyárthatja az oltóanyagot.   A gyártás gyakorlatilag május 20-án indul meg. A vakcinát kifejlesztő orosz RFPI befektetési alap anyagilag is…

Megkezdődött a Szputnyik V gyártása a Torlak Intézetben

Magyar Szó
-
 21.04.14 20:18Határtalan

A Szerbiában gyártott készítmény kivitelére is sor kerülhet.

Megkezdődik a Szputnyik V vakcina gyártása a Torlakban

Vajdaság Ma
-
 21.04.14 19:53Határtalan

A belgrádi Torlak Virológiai Intézetben ma megtörtént a Szputnyik V koronavírus elleni védőoltás első ellenőrző adagjainak kitöltése, közölte Twitter-profilján Nenad Popović innovációs és technológiai fejlesztési miniszter.

A Torlak Intézetben megkezdődött a Szputnyik V gyártása

Az orosz oltóanyagok kifejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI) bejelentette, hogy a belgrádi Torlak Intézetben megkezdődött a Szputnyik V koronavírus elleni oltóanyag előállítása –