Katalógusba gyűjtötte az energia-megtakarítást ösztönző intézkedéseket az energiahivatal

Elkészítette a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a leggyakoribb energiahatékonyság-javító intézkedések elszámolását megkönnyítő jegyzéket, amelyet a szakmai észrevételek figyelembe vételével véglegesít majd - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.

5 kapcsolódó hír

A villamosenergia-felhasználás 1,4 százalékkal csökkent

TőzsdeFórum
-
 21.04.13 11:23Gazdaság

Magyarországon a villamosenergia-felhasználás 4326 gigawattóra (GWh) volt januárban, 1,4 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kedden aa távirati irodával, januári energiastatisztikai adatai alapján.

2,5 milliárd forint megy a magyar-szerb földgázbeszállítási kapacitás fejlesztésére

ATV
-
 21.04.14 10:28Belföld

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a földgázszállító számára jóváhagyott díjak felett 2020-ban beszedett aukciós felár bevételekből 2,5 milliárd forintot fordít a szerb-magyar földgázbeszállítási kapacitás fejlesztésére - jelentette be Horváth Péter János a MEKH elnöke. Az előző évben meghatározott összeggel együtt közel 4 mi

A tavalyinál kisebb volt a villamosenergia-fogyasztás januárban

Napi.hu
-
 21.04.13 12:18Belföld

Magyarországon a villamosenergia-felhasználás 4326 gigawattóra (GWh) volt januárban, 1,4 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Jelentős összeggel fejlesztik a szerb-magyar földgázbeszállítási kapacitást

Portfolio
-
 21.04.14 09:40Gazdaság

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a földgázszállító számára jóváhagyott díjak felett 2020-ban beszedett aukciós felár bevételekből 2,5 milliárd forintot fordít a szerb-magyar földgázbeszállítási kapacitás fejlesztésére – mondta Horváth Péter János a MEKH elnöke. Az előző évben meghatározott összeggel együtt közel 4…

Csökkent az áramfogyasztás januárban

Magyar Hírlap
-
 21.04.13 10:56Gazdaság

A MEKH közlése szerint 1,4 százalékkal kevesebb villamosenergiát használtunk fel, mint az előző év azonos időszakában.