Új áfamentességet javasol az EU a válságok idejére

Piac és Profit
-
 21.04.12 16:21Gazdaság

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a válsághelyzetekben az általa, valamint az uniós szervek és ügynökségek által beszerzett, majd a tagállamok és a lakosság rendelkezésére bocsátani kívánt termékek és szolgáltatások áfamentességet kapjanak - közölte az uniós bizottság.

3 kapcsolódó hír

Európai Bizottság: a válságkezelésre szánt eszközök és szolgáltatások legyenek áfamentesen beszerezhetők

Adózóna
-
 21.04.12 20:50Cégvilág

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a válsághelyzetekben az általa, valamint az uniós szervek és ügynökségek által beszerzett, majd a tagállamok és a lakosság rendelkezésére bocsátani kívánt termékek és szolgáltatások áfamentességet kapjanak – közölte az uniós bizottság hétfőn.

Válságkezelésre szánt eszközök és szolgáltatások áfamentes beszerzését javasolja az Európai Bizottság

Napi.hu
-
 21.04.12 17:33Külföld

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a válsághelyzetekben az általa, valamint az uniós szervek és ügynökségek által beszerzett, majd a tagállamok és a lakosság rendelkezésére bocsátani kívánt termékek és szolgáltatások áfamentességet kapjanak - közölte az uniós bizottság hétfőn az MTI szerint.

Különleges áfamentességet javasol az Európai Bizottság

Üzletem
-
 21.04.12 19:45Gazdaság

Az Európai Bizottság javasolja, hogy a válságok idején az EU által biztosított alapvető áruk és szolgáltatások élvezzenek áfamentességet.