Magyarország segít Szlovákiának az orosz oltóanyag bevizsgálásában

ProfitLine
-
 21.04.11 01:00Külföld

Magyarország segít Szlovákiának a Pozsony által megrendelt, koronavírus elleni orosz oltóanyag bevizsgálásában - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, miután megbeszélést folytatott Igor Matovic szlovák miniszterelnök-helyettessel, pénzügyminiszterrel.

3 kapcsolódó hír

Matovič: Magyarországon bevizsgálják nekünk a Szputnyikot

Felvidék.ma
-
 21.04.10 09:05Határtalan

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Budapesten fogadta pénteken Igor Matovič pénzügyminisztert, miniszterelnök-helyettest. Matovič korábban Szijjártó Péter magyar külügyminiszterrel tárgyalt arról, hogy Magyarország segítséget nyújt a Szlovákiába behozott orosz Szputnyik V vakcina tesztelésében. Orbán és Matovič facebook-videóban…

A miniszterelnök szerint Matovič pragmatikus okokból tárgyalt a Szputnyik V vakcináról

ma7.sk
-
 21.04.10 16:24Határtalan

Az a döntés, hogy az orosz Szputnyik V vakcináról Igor Matovič pénzügyminiszter tárgyaljon Moszkvában és Budapesten, pragmatikus okokból helyes volt.

Matovič: Tegnap Moszkvában elértem, hogy az oroszok ne mondják fel a Szputnyik-szerződést, most irány Budapest!

ma7.sk
-
 21.04.09 11:10Határtalan

Félórás csúszással ugyan, de megtartotta az orosz vakcinabotránnyal kapcsolatban beígért sajtótájékoztatóját Igor Matovič, (immár) pénzügyminiszter. Sajnos kiderült, sajtótájékoztató helyett csupán egy nyilatkozatot kapunk, kérdezni nem lehetett.