Szél Bernadett állítólag kapott egy levelet, mely szerint az SZTE rasszizmussal és szexizmussal vád…

ATV
-
 21.04.08 19:09Belföld

„Én utálom a cigányokat, de a Győzikét végképp, ne kelljen már néznem...” „A kreol hallgatólány visszajöhetne”. Ilyen rasszista, homofób és szexista megjegyzéseket tett a hallgatók szerint a Szegedi Tudományegyetem egyik oktatója. Gulyás László történész, aki 2017-ben rektorjelölt is volt, egyik online óráján tett több olyan kijelentést, amely a…

4 kapcsolódó hír

Joe Biden szigorítaná a fegyvertartás szabályait

Szabad Európa
-
 21.04.09 13:45Külföld

Joe Biden amerikai elnök új intézkedéseket jelentett be a fegyvertartás szabályainak szigorítására, „közegészségügyi válságnak” nevezve a fegyveres erőszakot az Egyesült Államokban.

Fegyvertartási szigorítás: sokkoló egymás mellett látni az amerikai ámokfutások tragikus adatait

Infostart
-
 21.04.09 17:00Baleset-bűnügy

Joe Biden amerikai elnök nekifut a fegyvertatás szigorításának. A szándék egyértelmű: valahogy vissza kell szorítani az országban kis túlzással mindennapos tömegmészárlásokat, lövöldözéseket.

Pálinkás a szegedi történész obszcén, rasszista mondatairól: Ez már a betegség kategóriája

Klubrádió
-
 21.04.09 14:26Vélemény

A szegedi egyetem hallgatói panaszt tettek Gulyás László professzor ellen rasszista, homofób, szexista mondatai miatt. Pálinkás József volt MTA-elnök is kommentálta az esetet.

Trágár, rasszista és szexista kijelentései miatt panaszolták be az SZTE oktatóját

RTL Klub
-
 21.04.08 18:35Bulvár

Trágár, rasszista és szexista kijelentései miatt panaszolták be az SZTE történészét hallgatók, erről a szeged.hu írt először. Gulyás László, aki a Magyarságkutató Intézet tudományos tanácsadója is, február 17-ei előadásán többet között félhülyének nevezte Joe Biden amerikai elnököt, de sértegette az afroamerikaiakat is. Barát Erzsébet az…