Kiadták a riasztást: erős zivatarok csapnak ma le az ország keleti részére, máshol a havazás sem ki…

Blikk
-
 21.04.08 07:16Időjárás

Továbbra sem tekinthető igazán tavasziasnak az időjárás, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján pedig már-már azt is gondolhatnánk, hogy most lépünk át a télbe – ismét többfelé előfordulhat havazás, az ország keleti részére pedig riasztást is kiadtak.

4 kapcsolódó hír

11 megyére adtak ki figyelmeztetést zivatarveszély miatt

Propeller
-
 21.04.08 11:48Időjárás

Csütörtökön a keleti országrészben még több helyen előfordul egyre gyengülő intenzitású havazás – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kiadták a veszélyjelzést: jégesővel és havazással csap le az országra a zivatar

Ripost
-
 21.04.08 06:00Időjárás

Borzalmas idő vár ránk a nap folyamán, több megyét is figyelmeztetnek a szakértők. A hidegfront miatt megyénként változhat az időjárás.

Nem kímél minket az időjárás – Kiadták az országos riasztást

BalraMagyar
-
 21.04.08 09:37Vélemény

Kiadták a riasztást: erős zivatarok csapnak ma le az ország keleti részére, máshol a havazás sem kizárt. Továbbra sem tekinthető igazán tavasziasnak az időjárás, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján pedig már-már azt is gondolhatnánk, hogy most lépünk át a télbe – ismét többfelé előfordulhat havazás, az ország keleti részére…

Zivatarveszély miatt adtak ki figyelmeztetést Hajdú-Biharra

Debreceni Nap
-
 21.04.08 10:21Időjárás

Csütörtökön a keleti országrészben még több helyen előfordul egyre gyengülő intenzitású havazás – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Napközben, főként délután többfelé lehetnek hózáporok, hódarazáporok. A Tata-Kelebia vonaltól északkeletre ezekben a záporos gócokban időnként villámtevékenység is előfordulhat. A zivatarveszély…