A húsvét ideje alatt különleges programokkal várja a Müpa Home a családokat

A kínálatban szerepel Saint-Saëns: Az állatok farsangja, Händel-oratórium, Sztravinszkij és orgonás dzsessztrió is. Csütörtökön Larry Goldings, Peter Bernstein és Bill Stewart trióját hallhatja a közönség. A Hammond-orgonára, gitárra és dobra épülő zenekar Toy Tunes című lemeze anyagával érkezett Budapestre 2019-ben, a koncert…

5 kapcsolódó hír

Az egész családot várja a Müpa Home a húsvéti ünnepek alatt

Startlap Utazás
-
 21.04.01 15:31Kultúra

Az egész családot várja a Müpa Home a húsvéti ünnepek alatt, a kínálatban Saint-Saëns Az állatok farsangja, Händel-oratórium, Sztravinszkij és orgonás dzsessztrió is szerepel.

Családi programokkal készül a húsvéti hétvégére a Müpa Home

Fidelio
-
 21.04.01 11:45Zene

Minden korosztályt megszólító, széles műsorkínálattal várja az érdeklődőket a húsvéti hétvégén a Müpa. Händel grandiózus oratóriuma mellett Stravinsky művei is felcsendülnek, de a jazz rajongói és a legfiatalabbak sem maradnak programok nélkül.

Az egész családot várja a Müpa Home a húsvéti ünnepek alatt

SeniorPlus
-
 21.04.01 19:25Kultúra

A húsvéti hosszú hétvége során is a tőle megszokott műfaji sokszínűséggel várja a nézőket a Müpa Home. Händel grandiózus oratóriuma mellett Stravinsky műveiből válogatnak, míg a könnyedebb kikapcsolódásra vágyók számára a kilencvenes évek legjobb orgonás jazztriójának első magyarországi koncertjével készül a Müpa.

Az egész családot várja a Müpa Home a húsvéti ünnepek alatt

Hevesi Hírportál
-
 21.04.01 15:52Megyei

Az egész családot várja a Müpa Home a húsvéti ünnepek alatt, a kínálatban Saint-Saëns Az állatok farsangja, Händel-oratórium, Sztravinszkij és orgonás dzsessztrió is szerepel. Csütörtökön Larry Goldings, Peter Bernstein és Bill Stewart trióját hallhatja a közönség. A Hammond-orgonára, gitárra és dobra épülő zenekar Toy Tunes című…