Müller Cecília mondhatni egy igen sokkoló adatot is megosztott kedd délután

Liner
-
 21.03.30 21:39Életmód

Az országos tisztifőorvos egy nagyon beszédes adattal hívta fel az emberek figyelmét arra, hogy mi az, amit biztosan rosszul csinálnak, miközben tombol a kegyetlen és rendkívül agresszív harmadik hullám.

7 kapcsolódó hír

Országos tisztifőorvos: Magyarország oltónemzet

Müller Cecília úgy fogalmazott: "van remény arra, hogy megállítsuk a harmadik hullám felfelé ívelő szakaszát ilyen nagyszámú oltakozó mellett".     Kifejtette, folyamatosan érkeznek az oltóanyagok Magyarországra, a napokban sokan kapják meg a második oltást amellett, hogy elkezdik a pedagógusok, és folytatják az idősek…

Országos tisztifőorvos: Magyarország oltónemzet

ma.hu
-
 21.03.30 14:59Belföld

Müller Cecília úgy fogalmazott: "van remény arra, hogy megállítsuk a harmadik hullám felfelé ívelő szakaszát ilyen nagyszámú oltakozó mellett".

Szombatig beoltják a pedagógusokat

Magyar Narancs
-
 21.03.30 14:17Belföld

Müller Cecília: "Magyarország oltónemzet".

Müller Cecília: a napokban megkezdik a pedagógusok oltását

Ugytudjuk
-
 21.03.30 14:31Megyei

Az országos tisztifőorvos szerint továbbra is kedvezőtlenek a járványügyi adatok.

Elindult a közbeszerzési eljárás a fehérvári kórház új tömbjének építésére

fmc
-
 21.03.30 10:26Színes

Pulmonológiai-, infektológiai és onkológiai osztály lesz a Fejér Megyei Szent György Kórház idén épülő új épületében. Vargha Tamás államtitkár közösségi oldalán videóban ismerteti a terveket.

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

Duol
-
 21.03.30 19:00Megyei

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Mányon, Csabdin és Száron szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Elindult az új kórházi tömb építésének közbeszerzési eljárása (videó)

Feol
-
 21.03.30 09:21Megyei

Most még a koronavírus-járvány harmadik hullámának felfelé ívelő szakaszában vagyunk, ahol a kórházi dolgozók hatalmas küzdelmet folytatnak nap mint nap – kezdi Vargha Tamás abban a videójában, amit nemrég tett közzé közösségi oldalán.