Lady Gaga és Al Pacino magára haragította a Gucci-birodalom örökösét

hirado.hu
-
 21.03.29 11:27Bulvár

Patricia Gucci tiltakozik a családjáról készülő film ellen.

7 kapcsolódó hír

Botrány a Gucci-film körül: Al Pacino nem méltó a szerephez?

Hamu és Gyémánt
-
 21.03.29 18:00Film

Aldo Gucci lánya, Patricia Gucci élesen bírálta Al Pacinót és a film készítőit. Bombaként robbant a hír, hogy Ridley Scott filmet készít a hírhedt Gucci-gyilkosságról House of Gucci címmel, amiben Adam Driver és Lady Gaga fogja alakítani a főszereplő házaspárt. A film Gay Forden The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Gl

Patricia Gucci 3 ok miatt tiltakozik az apjáról készülő film ellen

Librarius
-
 21.03.29 18:59Film

Tiltakozik a Gucci-birodalom örököse a családjáról szóló film ellen, amelyet jelenleg forgatnak Olaszországban Lady Gaga amerikai popsztár főszereplésével. Patricia Gucci, a világhírű divatházat megalapító néhai Aldo Gucci lánya főleg azt kifogásolja, hogy a House of Gucci című filmben apját Al Pacino alakítja, aki „elsősorban Olaszországot külföld

A Gucci-örökösnek nem tetszik, hogy Al Pacino alakítja az apját a családjáról szóló filmben

Player
-
 21.03.29 16:33Film

Oszt' az kit érdekel, hogy színészóriás?! című rovatunk jelentkezik: az 58 éves Patricia Gucci, a világhírű divatházat megalapító Aldo Gucci lánya tiltakozik az ellen, hogy apját Al Pacino fogja játszani a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével készülő House of Gucci című moziban.

Lady Gaga és a Gucci - Már most tiltakoznak

ma7.sk
-
 21.03.28 15:44Film

Tiltakozik a Gucci-birodalom örököse a családjáról szóló film ellen, amelyet jelenleg forgatnak Olaszországban Lady Gaga amerikai popsztár főszereplésével.

Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

Koncert.hu
-
 21.03.29 10:27Zene

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Tiltakozik a Gucci-örökös a családjáról készülő film ellen

Sonline
-
 21.03.29 15:30Színes

Azt kifogásolja, hogy a filmben apját Al Pacino alakítja, aki elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres.

Tiltakozik a Gucci-örökös a családjáról készülő film ellen

Baon
-
 21.03.29 15:30Színes

Azt kifogásolja, hogy a filmben apját Al Pacino alakítja, aki elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres.