Ingyen virágcsokrokat szórtak szét Miskolcon

ATV
-
 21.03.11 18:08Belföld

Ingyen virágcsokrokat szórtak szét a miskolci virágbolt tulajdonosai a város frekventált részein. Miután be kellett zárniuk, a nőnap után rengeteg virág megmaradt a boltokban és nem akarják hogy kárba vesszen a sok szép növény, ezért inkább odaajándékozzák azokat a város lakóinak.

3 kapcsolódó hír

Ingyen virágcsokrok lepték el Miskolc városát

Blikk
-
 21.03.12 06:25Belföld

Miskolc – Ingyen virágcsokrokat szórtak szét egy helyi virágbolt tulajdonosai a város frekventált részein. Miután be kellett zárniuk, a nőnap után rengeteg virágjuk megmaradt, és nem akarták hogy kárba vesszenek.

Meglepetés-virágcsokrokkal derítik jobb kedvre a miskolciakat

RTL Klub
-
 21.03.11 18:42Bulvár

Magányos virágcsokrok várják gazdájukat Miskolc különböző terein. Egy virágüzlet tulajdonosai így próbálják jobb kedvre deríteni a helyieket. Nőnap után be kellett zárniuk, és a megmaradt készletet nem akarták kidobni, így arra gondoltak, csokorba kötve ismeretleneknek ajándékozzák a virágokat.

Ha a napokban magányos virágcsokrokat talál Miskolcon, ne lepődjön meg

Borsod24
-
 21.03.12 06:08Vélemény

Egy miskolci virágboltban gondolták úgy, hogy a kötelező bezárás miatt az el nem adott készletekkel inkább ismeretleneknek szereznek örömet, minthogy csak úgy kidobják. Nem a padokból hajtottak ki, még csak nem is az első napsugarak csalták őket elő, hanem egy miskolci virágüzlet ötlete nyomán jelentek meg a virágcsokrok a borsodi…