Mellár Tamás: Épüljön Pécsett új stadion?

Ez a lényeg
-
 21.03.10 16:03Vélemény

Pécs párbeszédes országgyűlési képviselőjét valóban érdekli a pécsi emberek véleménye. Ő nem a pécsiek feje fölött döntene ilyen drága beruházásokról.

4 kapcsolódó hír

Sokak által várt út épül meg a Balatonnál

Napi.hu
-
 21.03.10 13:28Belföld

A kormány döntött a siófoki elkerülő út megépítéséről, pontosabban biztosítja az anyagi fedezetet az előkészítésre - derül ki Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselőjének Facebook-bejegyzéséből.

Épüljön-e Pécsett új labdarúgó-stadion? – Szavazást indított a kérdésről a Párbeszéd

Szabad Pécs
-
 21.03.10 16:55Vélemény

„Épüljön-e Pécsett új labdarúgó-stadion? – A pécsiek véleményét kéri a Párbeszéd” a címe annak a sajtóközleménynek, amelyet szerdán délután küldött el a parlamenti képviselettel is rendelkező párt a Szabad Pécsnek. Mint ismert, a kormány Pécsett is építene labdarúgó stadiont, tervezetten 8000 fő befogadására alkalmas arénát. Amiről…

Megépülhet a siófoki elkerülő

hírbalaton
-
 21.03.10 13:25Belföld

A kormány döntött a siófoki elkerülő út megépítéséről, pontosabban biztosítja az anyagi fedezetet az előkészítésre – derül ki Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselőjének Facebook-bejegyzéséből. A képviselő egyeztetett a lehetséges nyomvonalról és a beruházás ütemezéséről a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő ZRt. (NIF)…

A pécsiek véleményét kéri a Párbeszéd a pécsi stadionnal kapcsolatban

Pécsi Napilap
-
 21.03.11 00:03Megyei

A kormány 2020. október 21-ei ülésén döntött arról, hogy támogatja egy Pécsre tervezett új, 8000 férőhelyes labdarúgó-stadion megépítését. Mindezt tette úgy, hogy az ott élőkkel semmilyen módon nem egyeztetett.