Ismét jön az online oktatás középiskolai felvételivel és érettségi felkészüléssel

Eduline
-
 21.03.08 05:54Karrier

Ismét több százezer diákot, tanárt és szülőt érint a központi döntés: április 7-ig minden óvoda és iskola zárva lesz, a diákok online órákon vesznek majd részt. De vajon a szigorítás ellenére is megtartják a középiskolák az e heti szóbeli vizsgákat? Lesz-e ügyelet az óvodákban és az iskolákban? És mi lesz az érettségivel?

3 kapcsolódó hír

Online szervezték a felvételi meghallgatást

Szon
-
 21.03.07 09:17Belföld

Az idén február 23. és március 12. között tartják meg országszerte a középiskolai felvételit, a szóbeli meghallgatásokat, vizsgákat nehezíti a járványhelyzet.

Visszatérhetnek az iskolapadba a végzősök „vörösben” is, de csak korlátozott létszámban

Székelyhon
-
 21.03.08 19:11Határtalan

Az országos vészhelyzeti bizottság jóváhagyta, hogy a nyolcadikos, a tizenkettedikes és a többi végzős évfolyamon tanuló diák az úgynevezett vörös zónához tartozó településeken is bejárjanak iskolába. Azaz, némi pontosítással.

Ennyi diák vehet részt az órákon a végzős évfolyamokban a vörös forgatókönyv esetén

Főtér
-
 21.03.08 05:54Határtalan

Ha már az a döntés született, hogy a végzős évfolyamok – azaz a képességfelmérő vizsga előtt álló nyolcadikosok és az érettségire készülő tizenkettedikesek – a járványhelyzettől függetlenül mindenképpen jelenléti oktatásban vegyenek részt, mivel az online tanítás nem kellőképpen hatékony, az oktatási és az egészségügyi…