Kormányinfó: Zárnak az iskolák, óvodák, boltok

Ez a lényeg
-
 21.03.04 12:03Belföld

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón bejelentette be kell zárni az iskolákat, óvodákat április 7-ig. Március 8. és 22. között bezárnak a boltok is.

25 kapcsolódó hír

Már a szigorítás bejelentése előtt sok óvoda és iskola bezárt

ATV
-
 21.03.05 05:55Belföld

Az elmúlt két hétben drámaian megnőtt a karanténba helyezett óvodai csoportok, illetve általános és középiskolai osztályok száma. Volt olyan nap, amikor több mint 30 iskolában kellett kényszerszünetet elrendelni.

Müller Cecília: Rendkívül magasak a járványadatok, a bejelentett szigorítások szükségesek

SzMo
-
 21.03.04 15:13Belföld

Az aktív fertőzöttek száma napok alatt 80 ezerről 100 ezer fölé emelkedett. A tendencia egyre emelkedő, ezért elkerülhetetlenné váltak azok a korlátozó intézkedések, amelyekről a kormány döntött - fogalmazott.

Magyarország ismertette a hivatalos álláspontját a vakcinaigazolványokról

Liner
-
 21.03.04 12:05Életmód

Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón ismertette a kormány aktuális álláspontját a vakcinaigazolványokról, melyekről sok kérdés érkezett.

Kormányinfó: bezárnak az óvodák és az általános iskolák

Magyar Nemzet
-
 21.03.04 11:40Belföld

– Az óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig bezárják – jelentette be Gulyás Gergely.

Bezárjuk az országot, de mit jelenthet ez?

NLC
-
 21.03.04 15:18Belföld

Gulyás Gergely csütörtökön bejelentette a legújabb szigorításokat, de számos homályos részlet van még, pénteken talán már okosabb leszünk, és az a biztos, ami majd megjelenik a Magyar Közlönyben.

Brutális szigorításokat jelentett be Gulyás Gergely: újra bezár az ország

Pénzcentrum
-
 21.03.04 11:30Gazdaság

Hétfőtől, március 8-tól zárnak az óvodák, az általános iskolák, a nem létfontosságú árucikkekel kereskedő üzletek és a szolgáltatók is. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tartott tájékoztatást csütörtök

Müller Cecília: Most helyzet van, a bejelentett szigorítások szükségesek

24.hu
-
 21.03.04 13:42Belföld

Cikkünk frissül. Délelőtt Gulyás Gergely bejelentette a következő hetekre vonatkozó új szigorításokat. Április 7-ig bezárnak az óvodák, az iskolák.

Járványügyi bejelentések: megváltoztatták a csütörtöki Kormányinfó időpontját

Portfolio
-
 21.03.03 21:51Gazdaság

A korábban meghirdetettel ellentétben csütörtökön 11:00 órakor kezdődik a Kormányinfó. Könnyen elképzelhető, hogy Gulyás Gergely miniszter új járványügyi intézkedésekről tesz bejelentést.

Nem zárnak be a bankfiókok: hétfőtől is lehet majd ügyet intézni

Bank360 blog
-
 21.03.04 16:50Gazdaság

Újabb szigorító intézkedésekről döntött a kormány a koronavírus-járvány terjedése miatt, ezekről Gulyás Gergely miniszter számolt be a csütörtök délelőtti kormányinfón. A rövid tájékoztató után nem volt világos, hogy a pénzügyi szolgáltatókra milyen szabályozás vonatkozik majd március 8-tól, ezt a Kormányzati Tájékoztatási Központ délutánra tisztáz

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát

Kifejtette: a vakcinák segítenek, de védettség csak 2-3 hét után alakul ki. Még sem számban, sem időben nem tartunk ott, hogy a hatásukat jelentősen éreztessék, most pedig "helyzet van" - fogalmazott, hangsúlyozva: rendkívül magasak a járványadatok, ezért van szükség még szigorúbb biztonsági intézkedésekre. A kontaktusok számát csökkenteni…

Így reagált az ellenzék a szigorításokra – "Állítsák le a kaszinókat és a templomokat is"

Propeller
-
 21.03.04 14:00Belföld

A Telex szedte össze a kormány bejelentésére adott ellenzéki reakciókat. Az óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig bezárjuk – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. Emellett még arról is tájékoztatott, hogy az üzletek március 8-tól március 22-ig zárnak be – erről korábban itt írtunk. A Telex most…

Így változik az életünk hétfőtől

HáziPatika
-
 21.03.04 17:35Egészség

Minden eddiginél szigorúbb intézkedéseket vezetnek be Magyarországon, hogy lassítsák a koronavírus terjedését. Még sok dolog nem tisztázott, de összegyűjtöttük, milyen változásokra számíthatunk hétfőtől.

Nagy bejelentésre készül a kormány - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

Infostart
-
 21.03.04 08:15Belföld

A szokásostól eltérő időpontban kezdődik a Kormányinfó csütörtökön.

Jelentős szigorításokat rendelt el a kormány

Nyíregyháza
-
 21.03.04 12:00Belföld

A kormány úgy döntött, hogy az iskolákat március 7-től egy hónapra, míg az üzleteket március 22-ig bezárja a romló járványügyi adatok miatt. Erről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a kormányinfón.

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát

Hírpress
-
 21.03.04 17:42Belföld

Országos tisztifőorvos: minden eszközzel le kell törni a járvány harmadik hullámát  

Kormányinfó: Az iskolákat, óvodákat és boltokat is bezárják egy időre

Klubrádió
-
 21.03.04 11:37Vélemény

A gyógyszertárak, élelmiszerboltok, drogériák és benzinkutak kivételével minden üzlet zárva tart március 8-a és 22-e között – ismertette az újonnan hatályba lépő szigorításokat a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely. Az óvodákat, általános iskolákat április 7-ig bezárják, a digitális oktatás rendjét pedig az Emmi dolgozza ki.

Húsvétig leáll Magyarország?

fmc
-
 21.03.04 10:25Megyei

A járvány terjedése miatt bezárhatják az óvodákat, iskolákat, és Szlovákiához hasonlóan szigorítanak a maszkviselésen. Az új korlátozó intézkedések részleteit Gulyás Gergely feltehetően a 11 órakor kezdődő Kormányinfón ismerteti.

Mit jelenthet be holnap Orbán Viktor?

Nyugat
-
 21.03.04 15:55Egészség

A Kormányinfón Gulyás Gergely jelezte, a kormány még további védelmi intézkedésekről is dönthet.

Magyarország bezár, hogy aztán újra nyithasson

Nagyjából leáll az élet Magyarországon a kormány mai döntése értelmében. Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a kabinet csütörtöki ülése után azt közölte, az iskolák egy hónapra, a

Pontosan egy éve jelent meg Magyarországon a koronavírus – Ezt mondta a hétvégi tömeges oltásról Müller Cecília

BudaPestkörnyéke
-
 21.03.04 13:44[N/A]

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta lezárásra került az ország a koronavírus járvány egyre nagyobb ütemű terjedése miatt. A lezárásról Gulyás Gergely számolt be a mai nagyon rövid kormányinfón, ugyanis kiderült, hogy a kormány jelenleg is ülésezik, ezért elképzelhető, hogy további szigorítások várhatók. Üzletek, óvodák, általános iskolák

Kormányinfó: Szigorú korlátozások kezdődnek hétfőtől

Bp-i Autósok
-
 21.03.04 11:36Vélemény

A legfrissebb döntésekről Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra számolt be a Kormányinfón. Újra zárnak az óvodák, iskolák április 7-ig. A nem…

Gulyás Gergely az ország teljes lezárását jelentette be

Ellenszél
-
 21.03.04 11:34Vélemény

Az óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig bezárják – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki rendhagyó kormányinfón. Az üzleteket március 8-tól március 22-ig

Egy hónapra bezárnak az óvodák, iskolák, két hétre az üzletek

Hiros
-
 21.03.04 11:24Belföld

Húsvétig bezárnak az óvodák, iskolák, március 22-ig pedig a nem élelmiszert árusító üzletek. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a mai (csütörtöki) Kormányinfón jelentette be. Mint fogalmazott, ha most nem szigorítanának a korlátozásokat, akkor a nyitás is későbbre tolódna.

Gulyás Gergely bejelentette: húsvétig bezárnak az iskolák, két hétre pedig az üzletek is

Mérce
-
 21.03.04 10:33Vélemény

Szokásos heti sajtótájékoztatóját ezúttal a Karmelitában tartja Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, mivel a kormányülés a tájékoztató idejében is zajlott.

Szigorításokról döntött a kormány - itt vannak a részletek

ma.hu
-
 21.03.04 14:57Belföld

A terjedés sebessége nő, a reprodukciós ráta pedig az egyik legmagasabb Európában.