Hongkong lekerült a szabad gazdaságok listájáról

Kitekintő
-
 21.03.04 10:34Külföld

A döntés amiatt is különös jelentőséggel bír, mert Hongkong 25 éven keresztül vezette a rangsort, egészen a múlt évig, amikor Szingapúr letaszította az élről. A csütörtökön kiadott lista összeállítói a lépéssel azt kívánták kifejezni, hogy Peking "teljhatalmat" gyakorol a város felett.

4 kapcsolódó hír

Hongkong lekerült a világ legszabadabb gazdaságainak listájáról

ma.hu
-
 21.03.05 00:30Gazdaság

A különleges státusszal bíró várost az idén első alkalommal Kína alá sorolták be.

Hongkong lekerült a világ legszabadabb gazdaságainak listájáról

ma7.sk
-
 21.03.04 09:54Gazdaság

Hongkong lekerült a Heritage Foundation washingtoni székhelyű agytrösztnek a világ legszabadabb gazdaságait rangsoroló listájáról, miután a különleges státusszal bíró várost az idén első alkalommal Kína alá sorolták be - számolt be internetes kiadásában a South China Morning Post (Scmp) című hongkongi lap csütörtökön.

Heritage Foundation: Hongkong többé nem szabad gazdaság

Az Üzlet
-
 21.03.04 10:50Gazdaság

Hongkong lekerült a Heritage Foundation a világ legszabadabb gazdaságait rangsoroló listájáról: a különleges státusszal bíró várost az idén első alkalommal Kína alá sorolták be - számolt be a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Hongkong lekerült a világ legszabadabb gazdaságainak listájáról

Turizmus.com
-
 21.03.04 16:32Utazás

Hongkong lekerült a Heritage Foundation washingtoni székhelyű agytrösztnek a világ legszabadabb gazdaságait rangsoroló listájáról, miután a különleges státusszal bíró várost az idén első alkalommal Kína alá sorolták be – számolt be róla a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.