Az ember csak fogja a fejét: borzalmas körülmények egy budapesti street foodosnál

Liner
-
 21.03.04 08:33Életmód

A a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrinek ezúttal egy fővárosi street food ételeket kínáló egység borzalmas körülményeivel kellett szembesülniük.

3 kapcsolódó hír

Az ellenőrök azonnal bezáratták a budai éttermet

Napi.hu
-
 21.03.04 10:45Baleset-bűnügy

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei azonnali hatállyal felfüggesztették a budapesti, II. kerület, Varsányi Irén utca 33. szám alatti street food étterem működését. A egykor szebb napokat látott kantinban súlyos higiéniai hiányosságokat, valamint 34 kilogramm kétes eredetű vagy lejárt szavatosságú élelmiszert találtak.

Gusztustalan állapotok miatt függesztett fel egy street food éttermet a Nébih

Propeller
-
 21.03.04 10:10Belföld

Felfüggesztette egy fővárosi street food ételeket kínáló vendéglátóhely tevékenységét a Nébih, miután ellenőrzésekor súlyos higiéniai hiányosságokat tárt fel – tájékoztatta a Nébih az MTI-t csütörtökön. Kiemelték: a hatóság 23 tétel nem nyomon követhető, illetve lejárt minőségmegőrzési idejű élelmiszert vont ki a helyszínen a forgalomból. Az eljá

Többszázezres bírságra számíthat egy budapesti streetfood étterem

RTL Klub
-
 21.03.04 18:15Bulvár

Többszázezer forintos bírságra számíthat az a budapesti streetfood étterem, amelynek működését felfüggesztette a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági Hivatal. Lejárt élelemiszereket és koszt találtak a helységben, ahol nem volt lehetőség kézmosásra sem.