Salvini üzent Orbánnak: A magyarok a mi barátaink

Mandiner
-
 21.03.03 14:38Belföld

Az olasz politikus azt követően írta az üzenetet, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői bejelentették, kilépnek az Európai Néppárt (EPP) EP-képviselőcsoportjából.

6 kapcsolódó hír

Weber: Ezt a döntést Budapesten hozták meg

24.hu
-
 21.03.03 16:08Belföld

A frakcióvezető jelezte: tiszteletben tartják a döntést, és úgy érzik, hiába szeretnének hidat építeni.

Kezdeményezték volna a Fidesz felüggesztését, de a magyar kormánypárt kilép a frakcióból

Propeller
-
 21.03.03 10:10Belföld

Az északi és balti országok hat kereszténydemokrata pártjának vezetője kedd este nyilatkozatot adott ki, amelyben kezdeményezik a Fideszhez tartozó EP-képviselők tagságának felfüggesztését. A Népszava értesülései szerint erről levél is készült Manfred Weber frakcióvezetőnek címezve. Időközben a Fidesz kiszivárogtatta: kilép a Néppárt…

Elutasítják Orbán zsarolását: Hat kereszténydemokrata párt vezetője írt levelet Webernek, amelyben a fideszesek tagsá…

Propeller
-
 21.03.03 09:38Belföld

Elkészült a felfüggesztést kérő levél. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Az északi és balti országok hat kereszténydemokrata pártjának vezetője tegnap este nyilatkozatot adott ki, amelyben kezdeményezik a Fideszhez tartozó EP-képviselők tagságának felfüggesztését. A Népszava értesülései szerint erről levél is készült Manfred…

Manfred Weber: Budapesten hozták meg a döntést a Fidesz kilépéséről

HVG
-
 21.03.03 15:59Belföld

Miután az Európai Néppárt módosította a frakciójának működési szabályzatát, a Fidesz kilépett a képviselőcsoportból. Egy fideszes szerint a Néppárt megfutamodott, egy cseh politikus azt mondta, hogy a döntés Orbáné volt, nem a képviselőké, Weber frakcióvezető pedig tudomásul vette a fejleményeket.

A Fidesz EP-képviselői kilépnek az Európai Néppárt képviselőcsoportjából

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Elutasítják Orbán zsarolását: elkészült a felfüggesztést kérő levél

Népszava
-
 21.03.03 06:00Belföld

Az északi és balti országok hat kereszténydemokrata pártjának vezetője tegnap este nyilatkozatot adott ki, amelyben kezdeményezik a Fideszhez tartozó EP-képviselők tagságának felfüggesztését. Lapunk értesülései szerint erről levél is készült Manfred Weber frakcióvezetőnek címezve.