Jön a digitális oltási könyv

Librarius
-
 21.03.02 11:59Külföld

Az Európai Bizottság még ebben a hónapban bemutatja a koronavírussal összefüggő új digitális immunitásigazolásra, másnéven zöld igazolványra vonatkozó jogalkotási javaslatát; az intézkedéssel az európaiak szabadabb utazását szeretnék elősegíteni – közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétfői Twitter-üzenetében.…

5 kapcsolódó hír

Megmenti a nyári turistaszezont az európai oltási útlevél?

Szabad Európa
-
 21.03.03 08:24Külföld

Az Európai Bizottság a hónap során terveket tesz közzé az összeurópai digitális vakcinaútlevélről, amely megkönnyítené a kontinensen az utazásokat. Az alábbiakban összefoglaljuk a dokumentummal kapcsolatos fő kérdéseket és válaszokat.

Jön az uniós oltási igazolás, az a kérdés, mennek-e vele valamire

Infostart
-
 21.03.03 06:00Külföld

Az Európai Bizottság bejelentette, hogy márciusban konkrét javaslatot tesz olyan digitális oltási igazolvány bevezetésére, amely megnyithatja az utat a korlátozásmentes utazások előtt. Távolról sem mindenki örült az ötletnek.

„Merkel és Von der Leyen cserben hagyta Európát”

Magyar Nemzet
-
 21.03.01 15:01Külföld

A német Bild publicisztika rovatának vezetője szerint a németeknek különösképp keserű az oltási kudarc.

Az Európai Bizottság hamarosan bemutatja a vakcinaigazolvány-javaslatát

Az Utazó
-
 21.03.03 05:31Külföld

Az Európai Bizottság még ebben a hónapban bemutatja a koronavírussal összefüggő új digitális immunitásigazolásra, másnéven zöld igazolványra vonatkozó jogalkotási javaslatát; az intézkedéssel az európaiak szabadabb

Nyárra bevezethetik az EU oltási igazolványát

Turizmus.com
-
 21.03.02 11:33Külföld

Az Európai Bizottság még ebben a hónapban bemutatja a koronavírussal összefüggő új digitális immunitásigazolásra, másnéven zöld igazolványra vonatkozó jogalkotási javaslatát; az intézkedéssel az európaiak szabadabb utazását szeretnék elősegíteni.