Ittasan vezette a buszt, és szállított utast is

NLC
-
 21.03.03 10:23Baleset-bűnügy

Két sört ivott három órával azelőtt a férfi, hogy elkezdte felszedni az utasait.

7 kapcsolódó hír

Kábítószer miatt intézkedtek a rendőrök Gyulán

Gyulán, a Csabai útról 2021. március 2-án 17 óra körül a rendőrök előállítottak egy békéscsabai férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyaszthatott. A 40 éves férfinál végzett drogteszt eredménye pozitív értéket jelzett, ezért a Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklás gyanúja miatt indul büntetőeljárás ellene.

Hajnalig vedelt a kocsmában a rendőr, majd megverte kolléganőjét

BorsOnline
-
 21.03.03 09:30[N/A]

Az ügyben belső vizsgálat és büntetőeljárás indult.

Ivott, majd a busz volánja mögé ült egy férfi Szeghalmon

Beol
-
 21.03.02 13:24Baleset-bűnügy

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon.

Sört ivott a munkásokat szállító busz vezetője, eljárás indult ellene

Behír
-
 21.03.02 15:21Baleset-bűnügy

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon. A férfi munkásokat szállított, utas is volt a buszon, mikor a rendőrök leállították. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Pozitív értéket jelzett a drogteszt Gyulán

Gyulán kábítószer-birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Gyulán, a Csabai útról 2021. március 2-án 17 óra körül a rendőrök előállítottak egy békéscsabai férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyaszthatott. A 40 éves férfinál végzett drogteszt eredménye pozitív értéket jelzett. Ezért a Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklás gyan

Sört ivott és buszt vezetett, a rendőrök előállították

Police
-
 21.03.02 13:01Baleset-bűnügy

Sört ivott és buszt vezetett, a rendőrök előállították Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 02., k - 13:01 Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon. A férfi munkásokat szállított, utas is volt a buszon, mikor a rendőrök leállították. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála.

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy autóbusz-vezető ellen Szeghalmon

A férfi munkásokat szállított, utas is volt a buszon, mikor a rendőrök leállították. A légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az ügy vizsgálata befejeződött. Egy autóbusz-vezető ellen indított ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A férfi 2021. február 18-án egy cég autóbuszával munkásokat…