Százezrekkel károsított meg gondozásra szoruló embereket egy idősotthon vezetője

ATV
-
 21.03.02 16:24Baleset-bűnügy

A férfit kedden nem jogerősen 2 év felfüggesztett börtönre ítélték és tíz évre eltiltották a szociális intézményvezetői foglalkozástól - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-t.

12 kapcsolódó hír

Saját magára íratta a vagyont a volt jegyző

24.hu
-
 21.03.02 15:59Baleset-bűnügy

Felfüggesztettet kapott a bűnösségét tagadó férfi.

Alapítványi befizetéshez kötötték az idősotthoni felvételt – zsarolásnak minősítette a bíróság

Egy idősotthon vezetőjét kedden nem jogerősen 2 év felfüggesztett börtönre ítélték és tíz évre eltiltották a szociális intézményvezetői foglalkozástól.

Milliókkal károsította meg áldozatát egy korábbi baranyai jegyző: ez vár rá

Blikk
-
 21.03.02 16:06Baleset-bűnügy

Csalás és annak kísérlete miatt egy év - három évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte a Siklósi Járásbíróság kedden egy baranyai nagyközség korábbi jegyzőjét, mert a férfi egy végrendelkező örökségét - annak akaratával szemben - magának kívánta megszerezni - közölte a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.

Elmaradt a csengeri örökösnő keddi tárgyalása – Ezek az okok

Propeller
-
 21.03.02 11:25Baleset-bűnügy

A Telex számolt be róla, hogy a Mátészalkai Járásbíróság működésével kapcsolatos ok miatt elmaradt P. Mária kedd reggeli tárgyalása. A különösen nagy, 778 millió forintos kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekményekkel vádolt nő kihallgatását nagy várakozás előzte meg, mivel az ügyben Kósa Lajos, a Fidesz…

Eltette a pénzt, magát jelölte meg örökösként

Bama
-
 21.03.02 09:00Baleset-bűnügy

Nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt áll a Siklósi Járásbíróság elé kedden az a férfi, aki egy nagyközség jegyzőjeként tevékenykedett korábban.

Csalásért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Beremend korábbi jegyzőjét

Népszava
-
 21.03.02 16:37Baleset-bűnügy

A vád szerint magának akarta megszerezni egy végrendelkező örökségét.

Elcsalta a bérházak építésére felvett 540 millió forintos bankhitelt

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különösen jelentős kárt okozó csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2009 novembere és 2010 áprilisa közötti időszakban bérházak építésére felvett, összesen 540 millió forint összegű hitelt más, ismeretlen célra…

Egy idősotthon vezetője a gondozásra szoruló embereket károsította meg

Hírklikk
-
 21.03.02 17:55Baleset-bűnügy

Százezrekkel károsított meg gondozásra szoruló embereket egy idősotthon vezetője. A férfit kedden nem jogerősen két év felfüggesztett börtönre ítélték és tíz évre eltiltották a szociális intézményvezetői foglalkozástól – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-t.

Özvegyi örökség: A nagyközség helyett magára íratta a vagyont a jegyző – Első fokon felfüggesztettet kapott

A Siklósi Járásbíróság egy, március 2-án megtartott nyilvános tárgyaláson dr. K. F. vádlottat, egy baranyai nagyközség korábbi jegyzőjét csalás bűntettének kísérlete és csalás bűntette miatt – halmazati büntetésül – 1 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá 3 évre eltiltotta a vádlottat a jegyzői foglalk

Felfüggesztett börtönre ítéltek egy korábbi baranyai jegyzőt

Csalás és annak kísérlete miatt egy év - három évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte a Siklósi Járásbíróság kedden egy baranyai nagyközség korábbi jegyzőjét, mert a férfi egy végrendelkező örökségét - annak akaratával szemben - magának kívánta megszerezni - közölte a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.

Faluja helyett saját magát tette volna meg örökösnek egy jegyző

Siklósi Járásbíróság a kedden megtartott nyilvános tárgyaláson a vádlottat csalás bűntettének kísérlete és csalás bűntette miatt - halmazati büntetésül - 1 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá 3 évre eltiltotta a vádlottat a jegyzői foglalkozás gyakorlásától.    A bíróság által megállapított tényállás