Szexmunkások és bártulajdonosok tüntettek Hollandiában a lezárások ellen

444.hu
-
 21.03.02 20:33Külföld

A szexmunkások szerint diszkriminatív, hogy a fodrászok már dolgozhatnak, ők pedig nem. A vendéglátósok a terasznyitást sürgetnék.

5 kapcsolódó hír

Kereskedők, vendéglátósok és a szexiparban dolgozók tüntettek Hollandiában

Demokrata
-
 21.03.02 18:36Külföld

Hágában a szexmunkások az ellen tiltakoztak, hogy nem fogadhatják ügyfeleiket.

Már a szexmunkások is tüntetnek a lezárások ellen

Propeller
-
 21.03.02 19:40Külföld

Hollandiában kedden a kereskedők, a vendéglátóiparban dolgozók és a szexmunkások is tüntettek a koronavírus-járványt lassítani hivatott szigorú lezárások ellen – adta hírül a helyi sajtó. Amszterdamban és dél-hollandiai Breda városában az étterem- és bártulajdonosok, illetve üzemeltetők a lezárások elleni tiltakozás jegyében megnyitották…

Hollandiában a lezárások ellen tüntetnek

Hírklikk
-
 21.03.02 20:55Külföld

Hollandiában kedden a kereskedők, a vendéglátóiparban dolgozók és a szexmunkások is tüntettek a koronavírus-járványt lassítani hivatott szigorú lezárások ellen – adta hírül a helyi sajtó.

Hollandiában tüntetnek a vendéglátósok a lezárások ellen

Turizmus.com
-
 21.03.02 19:07Külföld

Hollandiában kedden a kereskedők, a vendéglátóiparban dolgozók és a szexmunkások is tüntettek a koronavírus-járvány lassítása miatt bevezetett szigorú lezárások ellen – adta hírül a helyi sajtó.

A szexiparban dolgozók is tüntetnek a lezárások ellen Hollandiában

Dehir
-
 21.03.02 17:41Külföld

Amszterdam - Hollandiában kedden a kereskedők, a vendéglátóiparban dolgozók és a szexmunkások is tüntettek a koronavírus-járványt lassítani hivatott szigorú lezárások ellen - adta hírül a helyi sajtó.