Államtitkár: Több mint egymillió munkahelyet védtek meg a kormányzati intézkedések

ATV
-
 21.03.01 15:38Belföld

A munkahelyvédelmi, a munkahelyteremtő és a beruházásösztönző intézkedések együtt 1 millió 660 ezer magyar munkahelyének védelméhez járultak hozzá - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn online sajtótájékoztatón.

15 kapcsolódó hír

Újra lehet pályázni elektromos kerékpárokra

hirado.hu
-
 21.02.28 13:48Belföld

Hétfőtől újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására.

György László: Több mint másfél millió munkahelyet védtek meg az intézkedések

vg.hu
-
 21.03.01 15:45Gazdaság

A munkahelyvédelmi, a munkahelyteremtő és a beruházásösztönző intézkedések együtt 1 millió 660 ezer magyar munkahelyének védelméhez járultak hozzá.

Rengeteg munkahelyet védtek meg a kormány intézkedései

Metropol
-
 21.03.01 16:20Vélemény

A munkahelyvédelmi, a munkahelyteremtő és a beruházásösztönző intézkedések együtt 1 millió 660 ezer magyar munkahelyének védelméhez járultak hozzá.

Az egyeztetések is hozzájárultak a Gazdaságvédelmi Akcióterv sikerességéhez

HírTV
-
 21.03.01 21:44Vélemény

A gazdaság sikeres újraindítását a védelem alapozta meg, mostantól pedig egyszerre kell védekezni és támadni - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára.

Újabb, egyetemi szintű innovációs szakképzési évfolyam indul

IT Business
-
 21.03.01 20:09Infotech

Újabb évfolyam kezdi meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem és a Pannon Egyetem kutatási és innovációs menedzserképzésén. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kezdeményezésére, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) szakmai támogatásával elsőként 2020-ban elindított szakirányú…

Hétfőtől újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására

Nyíregyháza
-
 21.03.01 18:15Belföld

Március elseje és ötödike között tudják benyújtani az igényeket.

Hétfőtől a boltokban az új uniós energiacímkék

Élő bolygónk
-
 21.03.02 04:58Életmód

2021. március 1-jétől a boltokban is feltűnhetnek az új energiacímkék – adta hírül vasárnap az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A vevők már 2020 novembere óta találkozhatnak a termékek csomagolásában az átláthatóbb besorolást és több adatot tartalmazó energiahatékonysági tájékoztatással. Márciustól a megújított címkéket az…

Március 1-től újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására

Bikemag
-
 21.03.01 13:07Sport

Március 1-től negyedik alkalommal nyílik meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromobilitást ösztönző pályázata, amely eddig már több mint 2200 elektromos kerékpár kedvezményes megvásárlását segítette, hozzájárulva ezzel a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervben meghatározott célok eléréséhez – jelentette be…

Ha Pécs is megkapja a kormánytól az arra szánt pluszpénzt, több e-buszt vehet a város

Szabad Pécs
-
 21.03.01 15:59Vélemény

A Zöld Busz projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium alá tartozik. Ennek keretében szerez be eredetileg Pécs 8 elektromos buszt, köszönhetően egy korábbi nyertes pályázatnak. Tavaly nyáron ezért is hívták el Páva Zsoltot az e-buszok átadására. Most úgy tűnik, több pénz is juthat az e-buszokra, ha Pécs is megkapja az emelést, abból…

Újra benyújthatók a pályázatok elektromos kerékpár vásárlásra

Gyorsan fogy a keretösszeg, aki pedelec kerékpárt szeretne vásárolni, ne halogassa a pályázat benyújtását. A teljes anyag Újra benyújthatók a pályázatok elektromos kerékpár vásárlásra címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Támogatás elektromos kerékpárra: újabb egymilliárd pályázható

Az Üzlet
-
 21.03.01 09:37Gazdaság

Március 1. és 5. között lehet benyújtani a pályázatokat elektromos kerékpárok vásárlására az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromobilitást ösztönző kiírásában - jelentette be a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár.

Közel félmilliárdos többlet jut Pécsnek egy újabb döntés értelmében

Pécsi Napilap
-
 21.03.01 20:48Megyei

Még a múlt héten megtartott online városházi konzultáción tárgyaltak arról a képviselők, hogy 1,6 milliárd forintért nyolc elektromos buszt – hozzátartozó infrastruktúrával – vásárolna meg Pécs egy pályázat keretében, a keretösszegnek az ötven százalékát, mintegy 800 millió forintot ehhez a kormány biztosítja.

Pályázat az elektromos kerékpárokra

GloboTV
-
 21.03.01 12:27Megyei

A kiírás célja, a környezet védelme mellett, a munkavállalók autóhasználatának csökkentése, a kerékpáros közlekedés ösztönzése. Az 1 milliárd forint keretösszegű kiírás negyedik szakaszában március 1. és 5. között lehet benyújtani a pályázatokat. Pályázatot legalább három hónapos folyamatos munkaviszonnyal, megbízási jogviszonnyal vagy…

Újra lehet támogatásra pályázni elektromos kerékpárok vásárlásához

Turizmus.com
-
 21.03.01 10:39Utazás

Hétfőtől negyedik alkalommal nyílt meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromobilitást ösztönző pályázata. Péntekig lehet benyújtani a pályázatokat elektromos kerékpár vásárlás támogatására.

Mától újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására

KamaraOnline
-
 21.03.01 09:57Cégvilág

Hétfőtől negyedik alkalommal nyílik meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium elektromobilitást ösztönző pályázata, amely eddig már több mint 2200 elektromos kerékpár kedvezményes megvásárlását segítette.