Csak pár napig újra lehet pályázni elektromos kerékpárok vásárlására

KKV Magazin
-
 21.03.01 20:55Életmód

Hétfőtől negyedik alkalommal nyílt meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromobilitást ösztönző pályázata, amely eddig már több mint 2200 elektromos kerékpár kedvezményes megvásárlását segítette.

5 kapcsolódó hír

György László: A kormányzati intézkedések több mint másfélmillió magyar munkahelyét védték meg

Mandiner
-
 21.03.01 16:34Vélemény

A munkahelyvédelmi, a munkahelyteremtő és a beruházásösztönző intézkedések együtt 1 millió 660 ezer magyar munkahelyének védelméhez járultak hozzá – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn online sajtótájékoztatón.

Birtokunkba került a Szegedi Tudományegyetem modellváltását bemutató prezentáció

Átlátszó
-
 21.03.01 09:52Karrier

Az Átlátszó Oktatás birtokába jutott az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól (ITM) származó prezentáció, ami a Szegedi Tudományegyetem modellváltását mutatja be.

Jönnek az új energiacímkék

IT Business
-
 21.03.01 14:09Infotech

Mától a boltokban is feltűnnek az új energiacímkék, közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

24 oldalas prezentáció szivárgott ki a szegedi egyetem modellváltásáról

Szegeder
-
 21.03.01 18:58Belföld

Az Átlátszó Oktatás birtokába jutott az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól (ITM) származó prezentáció, ami többek között a Szegedi Tudományegyetem modellváltását mutatja be. Ez volt az a bizonyos dokumentum, amelyben a modellváltás már tényként volt kezelve még a tényleges szavazás előtt, igaz, ebben a verzióban már javítva van. Az…

Itm: akár már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. február 26-án, Szatmárnémetiben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteki közleménye szerint. A…