Zöld utat kapott Amerikában az első egykomponensű vakcina

168.hu
-
 21.02.28 08:20Külföld

A Johnson and Johnson által kifejlesztett oltóanyag vészhelyzeti alkalmazását hagyta jóvá szombaton az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság.

12 kapcsolódó hír

Engedélyezték a Johnson and Johnson vakcináját az Egyesült Államokban

SzMo
-
 21.02.28 12:07Külföld

Az amerikai gyógyszerhatóság szerint az egyetlen injekcióból álló oltóanyag 85 százalékos hatékonysággal akadályozza meg a koronavírus súlyos szövődményeinek kialakulását.

Egydózisú oltóanyagot engedélyeztek az Egyesült Államokban

HírTV
-
 21.02.27 11:04Külföld

A Johnson & Johnson cég oltóanyaga a harmadik, amely az Egyesült Államokban megkapta a zöld jelzést a vészhelyzeti használatra.

Oltás: remek hír érkezett, célegyenesben az egydózisos verzió

Napi.hu
-
 21.02.27 13:12Külföld

Az amerikai gyógyszerhatóság, az FDA szakértői jóváhagyásra javasolják a Johnson and Johnson belga leányvállalata, a Janssen Pharmaceuticals által kifejlesztett védőoltást.

Áttörés jöhet a járványban: egydózisú vakcinát engedélyeztek az Egyesült Államokban

Blikk
-
 21.02.27 13:09Külföld

Az amerikai gyógyszerhatóság, az FDA szakértői pénteken este jóváhagyásra javasolta a Janssen Pharmaceuticals által kifejlesztett, koronavírus elleni védőoltás engedélyezési kérelmét.

Engedélyezték az Egyesült Államokban az egykomponensű vakcinát

Propeller
-
 21.02.28 08:10Külföld

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban engedélyezte az amerikai gyógyszerhatóság (FDA) a Johnson & Johnson gyógyszeripari óriáshoz tartozó Janssen koronavírus elleni vakcináját. Ez az első az eddig engedélyezett és engedélyközelben járó vakcinák közül, amelyből egy adag beadása is elegendő lehet a betegség elleni védelem…

Az Egyesült Államokban engedélyezték a Johnson & Johnson egyfázisú vakcináját

Hírklikk
-
 21.02.28 09:00Külföld

Az amerikai gyógyszerhatóság (FDA) a Johnson & Johnson gyógyszeripari óriáshoz tartozó Janssen koronavírus elleni vakcináját. Ez az első engedélyezett vakcina, amelyből egy adag beadása is elegendő lehet a betegség elleni védelem kialakulásához.

Jóváhagyták az Egyesült Államokban az első egykomponensű vakcinát

Magyar Szó
-
 21.02.28 07:24Külföld

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság (FDA) jóváhagyta szombaton a Johnson and Johnson által kifejlesztett, egykomponensű oltóanyag vészhelyzeti alkalmazását az új típusú koronavírusos

Megkapta az amerikai engedélyt az a vakcina, amivel csak egyszer kell oltani

ma.hu
-
 21.02.28 11:59Külföld

A vállalat az Európai Unióban és az Egészségügyi Világszervezetnél is kezdeményezte a vakcina jóváhagyását, amelyből az év végéig egymilliárd dózis legyártását ígéri.

Jóváhagyták a Johnson & Johnson vakcináját az Egyesült Államokban

Vajdaság Ma
-
 21.02.28 08:57Külföld

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság (FDA) jóváhagyta szombaton a Johnson and Johnson által kifejlesztett, egykomponensű oltóanyag vészhelyzeti alkalmazását az új típusú koronavírusos megbetegedések megelőzése érdekében.

Jóváhagyták az Egyesült Államokban az első egykomponensű vakcinát

Népszava
-
 21.02.28 08:55Külföld

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság

Engedélyezték a Johnson & Johnson vakcináját az Egyesült Államokban

Euronews
-
 21.02.28 07:24Külföld

A harmadik engedélyezett oltóanyag hatékonysága kisebb, mint a Pfizer/BioNTech vagy a Moderna vakcinájáé, de már március végéig 20 millió embert olthatnak be vele.

Engedélyezték az Egyesült Államokban a Johnson and Johnson koronavírus elleni vakcináját

Nyugat
-
 21.02.28 06:29Külföld

A vállalat az Európai Unióban és az Egészségügyi Világszervezetnél is kezdeményezte a vakcina jóváhagyását, amelyből az év végéig egymilliárd dózis legyártását ígéri.