A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás

Demokrata
-
 21.02.26 09:13Belföld

Meghosszabbítja a kormány márciusra is az ágazati bértámogatási rendszert.

10 kapcsolódó hír

A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás

hirado.hu
-
 21.02.26 10:35Gazdaság

A program novemberi elindulása óta több mint 16 ezer munkaadó nyújtott be támogatási kérelmet.

ITM-államtitkár: A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás

Magyar Nemzet
-
 21.02.26 10:11Gazdaság

A következő hónapban is fizetéshez jutnak azok a munkavállalók, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe került szektorokban dolgoznak.

Egyetemi szintű továbbképzés segíti a kutatás-fejlesztési eredmények gyakorlati hasznosítását

okosipar.hu
-
 21.02.27 06:04Cégvilág

A tavaly elindított egyetemi szintű kutatási és innovációs menedzserképzés jelentős lépés a kutatás-fejlesztési tevékenység gyakorlati hasznosításának elősegítésében – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) innovációért felelős helyettes államtitkára a frissen végzett hallgatók oklevelének pénteki átadásán, Budapesten.…

Március első napjaiban pénzt ígér a kormány a cégeknek

Napi.hu
-
 21.02.26 15:16Belföld

Meghosszabbítja a kormány márciusra is az ágazati bértámogatási rendszert, így a következő hónapban is fizetéshez jutnak azok a munkavállalók, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe került szektorokban dolgoznak - közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára, aki szerint a támogatásokat már…

A márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás

ProfitLine
-
 21.02.26 12:30Gazdaság

Meghosszabbítja a kormány márciusra is az ágazati bértámogatási rendszert, így a következő hónapban is fizetéshez jutnak azok a munkavállalók, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe került szektorokban dolgoznak - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Meghosszabbítják a bértámogatásokat

Óbuda Most
-
 21.02.26 10:52Belföld

Meghosszabbítja a kormány márciusra is az ágazati bértámogatási rendszert, így a következő hónapban is fizetéshez jutnak azok a munkavállalók, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe került szektorokban dolgoznak. Erről Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára beszélt. A támogatásokat már március első…

A márciusi bérekre is igényelhető a bértámogatás

Magyar Hírlap
-
 21.02.27 00:57Gazdaság

A legfrissebb gazdasági mutatók alapján Magyarország még a koronavírus okozta válság idején is jobban teljesít, mint sok más, nálunk akár gazdagabb uniós tagállam.

Jövőre akár már el is kezdődhet a munka: itt építenék a harmadik sztrádát Erdély felé

HelloVidék
-
 21.02.26 19:08Utazás

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. február 26-án, Szatmárnémetiben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.

Márciusra is igényelhető az ágazati bértámogatás

Turizmus.com
-
 21.02.26 09:48Utazás

Meghosszabbítja a kormány márciusra is az ágazati bértámogatási rendszert, így a következő hónapban is fizetéshez jutnak azok a munkavállalók, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe került szektorokban dolgoznak – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára.

ITM-államtitkár: a márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás

Hírpress
-
 21.02.26 09:36Belföld

ITM-államtitkár: a márciusi bérekre is igényelhető az ágazati bértámogatás