Figyelmeztet a NATO főtitkára: biztonsági fenyegetéssé válhat az egészségügyi válság

Portfolio
-
 21.02.26 10:29Külföld

Meg kell előzni, hogy az egészségügyi válság a biztonságot veszélyeztető fenyegetéssé alakuljon, ugyanis mindazok a kihívások, amelyekkel a világjárvány előtt küzdeni kellett, továbbra is fennállnak - jelentette ki a NATO-főtitkár Brüsszelben, az Európai Unió tagállamai vezetőinek videóösszeköttetéssel rendezett csúcstalálkozójára érkezve pénteken.

3 kapcsolódó hír

Biztonságról és védelemről tárgyaltak az uniós vezetők

HVG
-
 21.02.26 13:43Külföld

A virtuális uniós csúcstalálkozó második napján az állam- és kormányfők egyeztettek Jens Stoltenberggel, a NATO főtitkárával.

Izmokat növeszt az EU

Népszava
-
 21.02.26 17:40Külföld

Az Európai Uniónak nagyobb felelősséget kell vállalnia a biztonságáért és növelnie autonóm védelmi képességeit az összes fenyegetés elhárítása érdekében, erősítette meg a huszonhét állam- és kormányfő virtuális tanácskozása második napján, amelyet a védelmi, biztonságpolitikai és külpolitikai témáknak szenteltek.

NATO-főtitkár az EU-csúcson: Meg kell előzni, hogy az egészségügyi válság a biztonságot fenyegető vészhelyzetté váljo…

Vajdaság Ma
-
 21.02.26 10:12Külföld

Meg kell előzni, hogy az egészségügyi válság a biztonságot veszélyeztető fenyegetéssé alakuljon, ugyanis mindazok a kihívások, amelyekkel a világjárvány előtt küzdeni kellett, továbbra is fennállnak - jelentette ki a NATO-főtitkár Brüsszelben, az Európai Unió tagállamai vezetőinek videó-összeköttetéssel rendezett csúcstalálkozójára érkezve pénteken