Nincsenek pozitív véleménnyel a németek az EU járványkezeléséről

888.hu
-
 21.02.26 12:20Külföld

A németek többsége szerint az EU rosszul teljesít az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) járványa elleni védekezésben – mutatta ki egy pénteken közzétett felmérés.

6 kapcsolódó hír

BioNTech-vezérigazgató: Jó a viszonyunk az EU-val

ATV
-
 21.02.26 20:57Külföld

Jó viszonyban van az EU-val a BioNTech, az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltóanyagok közül a közösségben elsőként engedélyezett szérum fejlesztője - mondta a német biotechnológiai társaság vezérigazgatója egy pénteki német lapinterjúban.

A németek többsége szerint az EU rosszul teljesít a koronavírus elleni védekezésben

Mandiner
-
 21.02.26 16:53Vélemény

A németek többsége szerint az EU rosszul teljesít az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) járványa elleni védekezésben – mutatta ki egy pénteken ismertetett felmérés.

Rendszeres ismétlőoltásokkal lehet majd kordában tartani a koronavírust

Napi.hu
-
 21.02.26 19:56Cégvilág

Jó viszonyban van az EU-val a BioNTech, az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltóanyagok közül a közösségben elsőként engedélyezett szérum fejlesztője - mondta a német biotechnológiai társaság vezérigazgatója egy pénteki német lapinterjúban, amit az MTI szemlézett.

A németek szerint az EU rosszul teljesít

ProfitLine
-
 21.02.26 10:30Gazdaság

A németek többsége szerint az EU rosszul teljesít az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) járványa elleni védekezésben - mutatta ki egy pénteken ismertetett felmérés.

Merkel: még nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltásigazolást

Portfolio
-
 21.02.25 21:55Gazdaság

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

Még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

HVG
-
 21.02.25 21:54Külföld

A tagállamok önállóan vezetik be a tanúsítványt, de az az egész unióban érvényes lesz.