Megvan, mikor kapja meg a védőoltást Orbán Viktor, a kínai vakcinát szeretné

Metropol
-
 21.02.25 12:05Belföld

A mai Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt is elárulta, valószínűleg a Sinopharmmal oltják be a kormányfőt.

5 kapcsolódó hír

Müller Cecília elárulta: ekkorra kapja meg minden regisztrált a védőoltást

Life
-
 21.02.26 08:09Egészség

Itt van a harmadik koronavírus-hullám a nyakunkon, egyre nő újra a megbetegedések és halálozások száma, így egyre inkább foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogy mikor kapják meg a védőoltást. 

Húsvétra minden regisztráltat szeretnének beoltani

vasárnap.hu
-
 21.02.25 18:15Egészség

Szeretnék felgyorsítani az oltások ütemét, a cél, hogy húsvétig mindenki megkapja az oltóanyagot, aki előzetesen regisztrált rá – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Orbán csak elárulta, hogy mikor veheti majd fel az oltást

Hírklikk
-
 21.02.24 16:40Vélemény

Nem állítjuk, hogy feltétlenül a Hírklikk megkeresése és cikke nyomán, de Orbán Viktor ma végre megszólalt, s ha homályosan is, de utalt arra, hogy az ország vezetői – legalábbis a védekezés irányítói – nem kaptak eddig COVID19 ellen védő vakcinát. Portálunk hétfőn kérdezett rá hivatalosan a kormányfő stábjánál arra, hogy őt beoltották-e…

Húsvétra minden regisztráltat szeretnének beoltani

MedicalOnline
-
 21.02.25 16:05Gazdaság

Szeretnék felgyorsítani az oltások ütemét, a cél, hogy húsvétig mindenki megkapja az oltóanyagot, aki regisztrált rá, közölte az országos tisztifőorvos.

Orbán a kínai vakcinával szeretné beoltatni magát

Szegeder
-
 21.02.25 13:47Belföld

A tisztifőorvos jelezte, hogy indokoltnak látja a védekezést irányító személyek oltását, erre most már van mód és lehetőség, mert tömegesebben áll rendelkezésre oltóanyag. A kormányfő várhatóan jövő héten kapja meg az oltást – mondta a tárcavezető, felidézve: Orbán Viktor korábban jelezte, ha van mód, a kínai vakcinát szeretné beadatni.