Post-Covid szakambulanciákat hoz létre a Debreceni Egyetem Klinikai Központja

444.hu
-
 21.02.26 17:26Egészség

Az ambulanciákon a koronavíruson átesettek utógondozását fogják végezni.

29 kapcsolódó hír

Debreceni rektor: a modellváltás ellen tiltakozó professzorok az Mszmp és az MSZP tagjai

ATV
-
 21.02.26 07:06Belföld

Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora az RTL Híradó kérdésére értékelte az egyetem modellváltásával kapcsolatos kritikákat. Szerinte a tiltakozók véleménye olyan alapon született, "amivel nem szabad foglalkozni".

Palkovics: a jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása

ATV
-
 21.02.25 20:24Belföld

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

ITM: Akár már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

HírTV
-
 21.02.26 13:43Vélemény

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára.

Fontos részletek derültek ki a magyar vakcináról

Növekedés
-
 21.02.25 20:06Gazdaság

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Hamarosan épülhet a harmadik sztráda Erdély felé

hirado.hu
-
 21.02.26 14:08Belföld

Az elmúlt évtizedben már két négysávos út épült meg Erdély felé. Az M43 az M5-ből leágazva vezet Szeged érintésével Arad irányába.

Ötvenöt milliárd forintból épülhet a debreceni oltóanyaggyár

vg.hu
-
 21.02.25 16:39Gazdaság

A cívis városban az első koronavírus elleni vakcinák 2022-ben készülhetnek el – mondta Palkovics László.

Debreceni Egyetem rektora: Az elégedetlenkedők az Mszmp és az MSZP tagjai

24.hu
-
 21.02.25 20:10Belföld

Szilvássy Zoltán szerint ezért nekik nem kell velük foglalkozni.

Még sokat kell várni a magyar vakcinára

ProfitLine
-
 21.02.26 05:30Gazdaság

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

vasárnap.hu
-
 21.02.26 13:09Külföld

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Szatmárnémetiben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.

Jövőre kezdődik a magyar koronavírus elleni vakcina gyártása

Portfolio
-
 21.02.25 18:15Gazdaság

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a Hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Palkovics László bejelentette: 2022 végén megkezdődik a koronavírus elleni magyar vakcina gyártása

Blikk
-
 21.02.25 21:04Belföld

A jövő év végén megkezdődik a koronavírus-elleni hazai vakcina gyártása Debrecenben – jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Palkovics: a jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása

Palkovics László azt mondta, a kormány döntése értelmében Nemzeti Oltóanyaggyárat, és kifejezetten a Covid elleni oltóanyag gyártására Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyárat hoznak létre, utóbbiban a Debreceni Egyetem (DE) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ együttműködésében fejlesztés alatt álló oltóanyagot gyártják majd.     A…

Koronavírus: kiderült, mikor jön a magyar vakcina

HáziPatika
-
 21.02.26 12:21Egészség

A jövő év végén kezdődik meg a hazai koronavírus-vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be Palkovics László, az innovációs és technológiai miniszter.

Akár már jövőre épülhet a harmadik sztráda Erdély felé

Infostart
-
 21.02.26 11:14Gazdaság

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. február 26-án, Szatmárnémetiben. A tárcavezető, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna…

A Debreceni Egyetem rektora szerint a modellváltás ellenzői az MSZMP és az MSZP tagjai

HVG
-
 21.02.25 20:32Belföld

Szilvássy Zoltán állítását januárban az Origo meg is próbálta alátámasztani, de nem ment neki.

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása

PharmaOnline
-
 21.02.26 09:00Gazdaság

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben, jelentette be az innovációs és technológiai miniszter a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Post-Covid szakambulanciákat hozott létre a Debreceni Egyetem Klinikai Központja

A Covid–19-betegség után sokak még hónapokig szenvednek a tünetektől. Az országban ez egy egyedülálló új ellátási forma.

ITM: akár már jövőre építhetik a harmadik sztrádát Erdély felé

Szon
-
 21.02.26 11:58Belföld

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka és Ököritőfülpös közötti szakaszára, jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter 2021. február 26-án, Szatmárnémetiben az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteki közleménye szerint.

Szilvássy Zoltán: „Az elégedetlenkedőket a Magyar Szocialista Munkáspárt és utódpártja tagjai között lehet megtalálni”

RTL Klub
-
 21.02.25 19:31Bulvár

Szilvássy Zoltán a Debreceni Egyetem rektora az RTL Híradó kérdésére értékelte az egyetem modellváltásával kapcsolatos kritikákat. Szilvássy azt mondta: „Én úgy gondolom, hogy ezt a 21 professzort - akik ugye Facebook-csoportot is alapítottak - valamennyiüket a Magyar Szocialista Munkáspárt és utódpártja tagjai között lehet megtalálni. Általában…

A jövő év második felében már Debrecenben is gyárthatnak koronavírus elleni vakcinát

Haon
-
 21.02.25 17:44Belföld

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora tartott sajtótájékoztatót az épülő Nemzeti Oltóanyaggyár aktualitásairól.

Formálódik a harmadik autópálya Erdély felé

Index
-
 21.02.26 13:04Belföld

Hamarosan megkezdődik a területszerzés, nyáron már a kivitelezési közbeszerzés is megjelenhet az M49 autóút Mátészalka - Ököritőfülpös szakaszra.

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása

MedicalOnline
-
 21.02.26 08:58Gazdaság

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus-elleni vakcina gyártása Debrecenben, jelentette be az innovációs és technológiai miniszter.

Jövő évtől megkezdődhet a magyar vakcina gyártása

Győr Plusz
-
 21.02.26 05:00Belföld

Palkovics László azt mondta, a kormány döntése értelmében Nemzeti Oltóanyaggyárat, és kifejezetten a Covid elleni oltóanyag gyártására Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyárat hoznak létre, utóbbiban a Debreceni Egyetem (De) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ együttműködésében fejlesztés alatt álló oltóanyagot gyártják majd. A beruházások…

A Debreceni Egyetem rektora szerint a modellváltást ellenző professzorok az MSZMP és az MSZP tagjai

Debreceni Nap
-
 21.02.25 19:53Megyei

Nyíltan kiállt az egyetemi modellváltás ellen 21 Debreceni Professzor nevű Facebook-csoport, ezzel kapcsolatban fogalmazott meg egyszerű véleményt Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora. Szilvássy az RTL Híradó kérdésére ismertette álláspontját: Én úgy gondolom, hogy ezt a 21 professzort – akik ugye Facebook-csoportot is…

2022 végén kezdik gyártani a magyar koronavírus-vakcinát

fmc
-
 21.02.25 19:38Megyei

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása Debrecenben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a Hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Palkovics: Jövő év végén beindul a magyar koronavírus-vakcinagyár

Telex
-
 21.02.25 19:18Egészség

Két gyár épül, összesen 55 milliárd forintos költségvetéssel.

Palkovics: 55 milliárd forintból fejlesztik a magyar koronavírus-vakcinát

Borsod24
-
 21.02.25 18:39Egészség

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása Debrecenben – jelentette be Palkovics László csütörtökön. A kormány Nemzeti Oltóanyaggyárat, és kifejezetten a Covid elleni oltóanyag gyártására Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyárat hoz létre. Utóbbiban a Debreceni Egyetem és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által…

Palkovics László Debrecenben: 2022 második felére elkészülhet a hazai koronavírus elleni vakcina

Dehir
-
 21.02.25 16:29Megyei

Debrecen - Az épülő gyárak alkalmasak a szükséges oltóanyagok előállítására – mondta a miniszter.