Izraelben engedélyezték az oltási adatok átadását

444.hu
-
 21.02.24 21:55Külföld

Az új törvény lehetővé teszi, hogy az egészségügyi minisztérium bizonyos hivatalos szerveknek odaadja azoknak a személyes adatait, akik eddig elutasították a Covid-19 elleni oltásokat.

12 kapcsolódó hír

Izraelben engedélyezték a be nem oltottak adatainak átadását több hatóságnak

Növekedés
-
 21.02.25 06:30Külföld

Az izraeli parlament szerdán törvényben engedélyezte az egészségügyi minisztériumnak, hogy átadja a koronavírus ellen be nem oltottak adatait több hatóságnak - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.

Izraelben átadhatják a be nem oltottak adatait több hatóságnak

ATV
-
 21.02.24 21:33Külföld

Az izraeli parlament szerdán törvényben engedélyezte az egészségügyi minisztériumnak, hogy átadja a koronavírus ellen be nem oltottak adatait több hatóságnak - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.

Izrael szigorít purimkor

Napi.hu
-
 21.02.24 14:30Külföld

Járványügyi korlátozásokról döntött az izraeli kormány a hétvégi purim örömünnep idejére - írja az MTI a Jediót Ahronót hírportálja, a ynet nyomán.

Izraelben már átadják a hatóságoknak azok adatait, akik nem oltatták be magukat

Propeller
-
 21.02.24 22:15Külföld

Az izraeli parlament szerdán törvényben engedélyezte az egészségügyi minisztériumnak, hogy átadja a koronavírus ellen be nem oltottak adatait több hatóságnak – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet. A szerdán második és harmadik olvasatban is elfogadott új törvény lehetővé teszi, hogy az egészségügyi minisztérium bizonyos…

Izraelben engedélyezték, hogy a be nem oltottak adatait átadják a hatóságoknak

HVG
-
 21.02.24 21:48Külföld

Az önkormányzatok megismerhetik a vakcinát elutasítók nevét, személyi számát, címét és telefonszámát. Így akarják oltásra ösztönözni a lakosokat.

Izrael: számon tartják azt, aki nem oltakozik

Szombat.org
-
 21.02.24 20:39Külföld

Az izraeli parlament szerdán törvényben engedélyezte az Egészségügyi Minisztériumnak, hogy átadja a koronavírus ellen be nem oltottak adatait több hatóságnak – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet. A szerdán második és harmadik olvasatban is elfogadott …

Törvény született: átadhatók az oltási adatok!

Városi Kurír
-
 21.02.25 07:55Külföld

Emlékeznek még a nagy felzúdulásra, amikor regisztrációhoz kötötte a regnáló kormány az oltásra való jelentkezést? Sokan féltették személyes adataikat, ami hazánkban 2021-ben nem is olyan ördögtől való, megalapozatlan feltevés. Úgy tűnik, ez hungarikum, mert Izraelben áldásukat adták a képviselők arra, hogy az oltási adatok átadhatók.

Idén ne részegedjenek le – A rabbik kérése

SzeretünkUtazni
-
 21.02.25 13:39Külföld

Járványügyi korlátozásokról döntött az izraeli kormány a hétvégi purim örömünnep idejére – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet szerdán. A kormány a kedd esti ülésén jóváhagyta az éjszakai kijárási tilalom bevezetését a purim ünneplésének idejére, csütörtöktől vasárnapig. Este fél kilenctől reggel 5-ig tilos lesz a közlekedés,

Izraelben engedélyezték az oltási adatok átadását

Körkép
-
 21.02.25 08:35Külföld

Az izraeli parlament szerdán törvényben engedélyezte az egészségügyi minisztériumnak, hogy átadja a koronavírus ellen be nem oltottak adatait több hatóságnak – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet   A szerdán második és harmadik olvasatban is elfogadott új törvény lehetővé teszi, hogy az egészségügyi minisztérium…

Izraelben átadják a hatóságoknak azok adatait, akik nem oltatták be magukat

Telex
-
 21.02.24 21:59Külföld

A személyes adatokat csak azért lehet átadni az önkormányzatoknak, hogy oltakozásra bíztassák az embereket.

Izrael világelső az oltásban, mégis szigorít az örömünnepre

Turizmus.com
-
 21.02.24 13:34Külföld

Járványügyi korlátozásokról döntött az izraeli kormány a hétvégi purim örömünnep idejére –jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.