A mesterséges intelligencia a hazai gazdaság egyik kulcságazata

ProfitLine
-
 21.02.24 01:30Gazdaság

2021-re több mint 30 ország hozott létre nemzeti mesterséges intelligencia stratégiát. A mesterséges intelligencia kutatásokban élen járó Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) újabb lendületet vesz az intelligens technológiák fejlesztése. A Tématerületi Kiválósági Program MI kutatásai mellett, megkezdték a…

4 kapcsolódó hír

A BME-n vesz lendületet az intelligens technológiák fejlesztése

Bitport
-
 21.02.24 16:57Infotech

Megkezdték a munkát a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium kutatócsoportjai, a BME közleménye szerint az MI kutatásának bizonyos szegmenseiben Magyarország is könnyen az európai élmezőnybe kerülhet.

Mesterséges intelligencia: Magyarország is beszáll a nagy versenybe

Infostart
-
 21.02.24 06:14Tudomány

2021-re több mint 30 ország hozott létre nemzeti mesterséges intelligencia stratégiát. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen is megkezdték a munkát a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium kutatócsoportjai.

A mesterséges intelligencia a hazai gazdaság egyik kulcságazata

Üzletem
-
 21.02.23 13:45Gazdaság

A mesterséges intelligencia kutatásokban élen járó Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen újabb lendületet vesz az intelligens technológiák fejlesztése. A Tématerületi Kiválósági Program MI kutatásai mellett, megkezdték a munkát a Mesterséges Intelligencia Nemzeti Laboratórium kutatócsoportjai.

AI, a kulcságazat

MedicalOnline
-
 21.02.24 06:30Infotech

A mesterséges intelligencia kutatásokban élen járó Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen újabb lendületet vesz az intelligens technológiák fejlesztése, közli a GyártásTrend.