Járványügyi szakemberekkel tárgyalt Orbán Viktor, ezt a választ kapta az újranyitásról

Metropol
-
 21.02.23 17:32Belföld

Három napos járványügyi szakértői konzultációsorozata keretében elsőként az Egészségügyi Tudományos Tanács elnökségével tárgyalt Orbán Viktor.

8 kapcsolódó hír

Orbán Viktor: könnyítésről még nem lehet beszélni, egyetlen dologban engedhetünk

Pénzcentrum
-
 21.02.24 11:25Gazdaság

Ismét járványügyi szakemberekkel konzultált Orbán Viktor. Ismertette, ma kezdenek oltani a kínai vakcinával, jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek. Könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni, egyelőre csak az idősotthonok

Orbán Viktor elárulta, mikor várható enyhítés

Life
-
 21.02.23 19:15Bulvár

Orbán Viktor az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével tárgyalt kedd délután. Válaszolt arra a kérdésre, mikor várható enyhítés.

Orbán Viktor: a professzorok óvatosak, még nem nyitnának

Napi.hu
-
 21.02.23 21:38Belföld

Az Egészségügyi Tudományos Tanács tagjai kedden arra a kérdésre, hogy kell-e, lehet-e már nyitni, a korlátozásokat el lehet-e mozdítani, inkább óvatos, elutasító választ adtak - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon.

Orbán Viktor: most óvatosnak kell lenni

Gondola
-
 21.02.23 20:41Belföld

Három napos járványügyi szakértői konzultációsorozata keretében elsőként az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedd délután Budapesten, a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő a tanácskozás után Facebook-videójában azt…

Az Egészségügyi Tudományos Tanács szerint korai lenne még a nyitás

Dehir
-
 21.02.23 17:57Megyei

Budapest - Orbán Viktor egyeztetett az Egészségügyi Tudományos Tanáccsal. A tanácstagok szerint most óvatosnak kell lenni.

Járványügyi szakemberekkel konzultált Orbán Viktor az újraindításról (videó)

Szoljon
-
 21.02.23 17:36Belföld

Három napos járványügyi szakértői konzultációsorozata keretében elsőként az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével tárgyalt a kormányfő.

Járványügyi szakemberekkel konzultált Orbán Viktor az újraindításról

Origo
-
 21.02.23 17:31Belföld

A miniszterelnök Facebook-oldalán tett közzé videót.

RENDKÍVÜLI: Orbán Viktor az esetleges nyitásról konzultált az Egészségügyi Tudományos Tanács tagjaival

BalraMagyar
-
 21.02.23 17:25Vélemény

Szakemberekkel konzultál a napokban Orbán Viktor, a miniszterelnök a keddi megbeszélés után Facebook-videóban árult el részleteket a tanácskozásról: Azt mondják a szakemberek, hogy a járvány harmadik hullámának felfutó szakaszában vagyunk, óvatosnak kell lennünk, mindent meg kell tennünk, hogy vakcinából minél több érkezzen…