Balaton: az északi part elköszön a dízelektől

Napi.hu
-
 21.02.22 12:38Belföld

A Balaton északi partján, a Balatonfüred-Keszthely/Ukk vasútvonalon folytatódik a villamosítás - most jelent meg a tervezésre vonatkozó közbeszerzés.

5 kapcsolódó hír

Búcsút int a dízelmozdonyoknak az északi part

Balaton.hu
-
 21.02.23 06:10Utazás

Tovább folyik a magyar vasúthálózatok villamosítása, ezúttal a Balatonfüred-Keszthely/Ukk vonalon – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) az uniós közbeszerzési közlönyben. A Szabadbattyán-Tapolca-Keszthely/Ukk szűk keresztmetszet kiváltás, villamosítás és központi forgalomirányítás előkészítése a Balaton körül nevű projekt…

Szépen halad a Balaton északi partján a vasút villamosítása

Népszava
-
 21.02.22 13:52Gazdaság

A második ütem tervezésére írt ki közbeszerzést a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Újabb szakaszt villamosítanak a Balaton északi vasútvonalán

Magyar Építők
-
 21.02.22 18:49Gazdaság

Balatonfüred és Keszthely között összesen 105 kilométeren indulhat el majd a projekt, melyben az állomások és a megállók is megújulnak.

Balaton: az északi part lassan elköszön a dízelmozdonyoktól

hírbalaton
-
 21.02.22 12:16Belföld

A Balaton északi partján, a Balatonfüred-Keszthely/Ukk vasútvonalon folytatódik a villamosítás – most jelent meg a tervezésre vonatkozó közbeszerzés – írja a napi.hu.   A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A “Szabadbattyán-Tapolca-Keszthely/Ukk szűk…

A séf, aki a Balaton legjobb reggelijére készül

Turizmus Online
-
 21.02.21 16:20Utazás

Barka Áronról van szó, aki Budapestről  a Balaton északi partjára költözött: március 1-től ő a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort executive chef-je.