Parragh: Mindig kifizetem az első osztályú jegyem felárát

444.hu
-
 21.02.20 19:32Belföld

Az iparkamara elnöke szerint azért a Szabadság téri Bank Centerben van az irodájuk, hogy méltó körülmények között fogadhassák Orbán Viktort és a külföldi vendégeket.

11 kapcsolódó hír

Jókorát ütött az északi megyén a válság

vg.hu
-
 21.02.22 17:00Gazdaság

A válság fokozza a lemaradó térségek problémáit, nekik külön figyelemre volna szükségük – mondta Pekó László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Parragh László: Égnek a vonalak az újraindítási gyorskölcsön kapcsán

Mandiner
-
 21.02.22 10:32Vélemény

Szélesebb körben tenné elérhetővé a kamatmentes gyorskölcsönt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), a kedvezményes újraindítási gyorskölcsön iránt jelentős az érdeklődés, „égnek a vonalak”  – mondta Parragh László a kamara elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Kamatmentes gyorskölcsön szélesebb körnek

IT Business
-
 21.02.22 11:51Infotech

Szélesebb körben tenné elérhetővé a kamatmentes gyorskölcsönt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), mondta Parragh László a kamara elnöke.

Vélemény az 5000 forintról

Mínuszos
-
 21.02.22 07:33Vélemény

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint, aki 5000 forintot nem képes kifizetni évente a semmiért, az ne vállalkozzon. Szerintünk meg az a bukott vállalkozó, aki képtelen egy olyan vonzó szolgáltatásokat nyújtó kamarát létrehozni és vezetni, amelynek a tagságáért tolonganak a vállalkozások, az ne legyen az iparkamara…

Parragh László rosszindulatú kampányról beszél

RTL Klub
-
 21.02.21 18:21Bulvár

Mindig kifizette az első osztályú jegyet a kamarai utazásokon, és a felesége költségeit is állta, ezt mondta Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az ATV-nek. Rosszindulatú kampánynak nevezte, hogy a sajtóban több helyen is megjelent, mire költik a vállalkozók kötelező kamarai hozzájárulását. A drága irodák bérlését pedig azzal…

Parragh szórja a pénzünket

Hírklikk
-
 21.02.22 16:10Vélemény

60 millió forintot költött 2012 óta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mentális tréningekre, 18 és félmilliót brazíliai repülőjegyekre, 327,5 millió forintot két médiakampányra, azaz vélhetően saját maguk fényezésére. Mindezt a HVG jóvoltából tudjuk: közérdekű adatigényléssel kikérte és megkapta a Parragh László vezette szervezet kétmillión felü

A fideszes Parragh lesöpri a kritikákat: “Rosszindulatú kampány” a kamara költéseit firtatni

Borsod24
-
 21.02.22 06:38Belföld

Mindent kifizetett saját pénzből, ami extra, autóra meg szükség van. Rosszindulatú, ellenzéki kampányfogás ezekről beszélni… természetesen. Mi az a több, mint százmillió, ami erre-arra kifolyik igen rendszeresen? Az Atv-nek reagált Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke miután a Hvg.hu adatigénylése nyomán nemrég…

Újraindítási gyorskölcsön: a sport is a kedvezményezettek között

10perc.hu
-
 21.02.22 17:27Gazdaság

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nyilvánosságra hozta, hogy a turisztika, a vendéglátás, a kultúra és a sport cégek igényelhetik a kamatmentes hitelt a márciusban induló első szakaszban.

Márciustól igényelhető a 10 milliós kamatmentes gyorskölcsön

Turizmus.com
-
 21.02.22 16:12Utazás

A Magyar Fejlesztési Bank hálózatánál március elejétől lesz elérhető a maximum 10 millió forintos kamatmentes hitel. A turisztikai vállalkozások az elsők között vehetik igénybe a kedvezményes finanszírozási lehetőséget.

Újraindítási kölcsön: égnek a vonalak, bővülhet a kedvezményezettek köre

HR Portál
-
 21.02.22 10:43Cégvilág

Szélesebb körben tenné elérhetővé a kamatmentes gyorskölcsönt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), a kedvezményes újraindítási hitel iránt jelentős az érdeklődés, "égnek a vonalak" - mondta Parragh László, a kamara elnöke az M1 aktuális csatornán.

Újraindítási gyorskölcsön. Bővül a jogosultak köre?

Az Üzlet
-
 21.02.22 10:42Gazdaság

Szélesebb körben tenné elérhetővé a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), mivel nagy az érdeklődés iránta, "égnek a vonalak" - mondta Parragh László, a kamara elnöke.