MSZP: biztosítson a kormány mindenkinek havi öt ingyenes gyorstesztet!

ATV
-
 21.02.21 12:41Belföld

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány - Ausztriához hasonlóan - mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

6 kapcsolódó hír

MSZP: biztosítson a kormány mindenkinek havi öt ingyenes gyorstesztet!

Hírklikk
-
 21.02.21 12:45Belföld

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány – Ausztriához hasonlóan – mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet – mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

MSZP: a kormánynak havi öt gyorstesztet kellene biztosítania mindenkinek

Népszava
-
 21.02.21 11:58Belföld

A szocialisták szerint nem lehet ölbe tett kézzel várni addig, amíg lesz elegendő oltóanyag, minden rendelkezésre álló eszközzel védekezni kell a vírus terjedése ellen.

Fontos javaslat az ellenzéktől: mindenki kapjon otthon elvégezhető teszteket

HírHugó
-
 21.02.21 12:59Vélemény

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány – Ausztriához hasonlóan – mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet – mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus felidézte: Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a…

MSZP: biztosítson a kormány mindenkinek havi öt ingyenes gyorstesztet!

ma.hu
-
 21.02.21 13:35Belföld

Vakcina nélkül nem lehet megállítani a vírust, mert újabb és újabb hullámokban visszatér.

Ezt így is lehet: konkrét járványügyi javaslatokkal állt elő az MSZP – vajon Orbán megfogadja?

BalraMagyar
-
 21.02.21 09:43Vélemény

Konkrétumokkal állt elő az MSZP a magyar emberek érdekében. Az MSZP szerint az osztrák példához hasonlóan a kormány biztosítson ingyenesen havonta 5 darab gyorstesztet mindenkinek. Bangóné Borbély Ildikó: Az MSZP az intézkedések iránti bizalom növelése érdekében követeli a kormánytól, hogy hozzák végre nyilvánosságra a részletes oltási…