Pofont kapott a Ryanair az Európa Bíróságtól

Napi.hu
-
 21.02.17 12:40Cégvilág

Hiába támadta meg a Ryanair diszkont légitársaság a svéd állami hitelgarancia-programot, amelyet a hazai légitársaságok kaptak, az Európai Unió Törvényszéke szerint ez összhangban van az uniós joggal.

4 kapcsolódó hír

Vesztett a Ryanair, jóváhagyták a légitársaságok állami támogatását

Szabad Európa
-
 21.02.17 16:51Gazdaság

Az Európai Bíróság elutasította szerdán a Ryanair keresetét, megállapítván, a koronavírus-járvány miatti, légitársaságoknak nyújtott francia és svéd állami támogatások nem sértik a közösségi jogot.

Elutasították a Ryanair panaszát

Euronews
-
 21.02.17 17:05Gazdaság

Az európai uniós joggal összhangban kapott állami segítséget a francia és a svéd nemzeti légitársaság, állapította meg az európai bíróság.

Svédország által bevezetett hitelgarancia-program

Debreceni Nap
-
 21.02.17 12:18Külföld

Összhangban van az uniós joggal a Svédország által bevezetett hitelgarancia-program, amelynek célja a Covid19-járvánnyal összefüggésben a svéd működési engedéllyel rendelkező légitársaságok támogatása és az e tagállam gazdaságában bekövetkezett komoly zavar megszüntetése. A szóban forgó program tekintetében vélelmezni kell,…

Meg sem áll az Európai Unió Bíróságáig a Ryanair

Turizmus.com
-
 21.02.17 14:39Utazás

A veszteséges nemzeti légitársaságok támogatása helyett a légi forgalom újraindítására költsenek inkább az uniós országok – mondja a Ryanair.