Így még sosem láttad a Puskás Arénát, napokig dolgoztak rajta

Metropol
-
 21.02.16 14:32Sport

Nem csak Gulácsi Péter és Willi Orbán érezheti otthon magát a budapesti BL-rangadón. Kívül-belül átöltöztették a Puskás Arénát.

10 kapcsolódó hír

Bajnokok Ligája: Erre fogadunk az első magyarországi BL-nyolcaddöntőn

Hathárom
-
 21.02.16 07:35Foci

A Lipcse és a Liverpool a budapesti Puskás Arénában méri össze tudását a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján.

Mély gödörben a Liverpool a Gulácsiék elleni Bl-meccs előtt – Klopp az édesanyja halála miatt sem lassít

Blikk
-
 21.02.16 13:30Foci

Kedd este 21 órától Budapest, a Puskás Aréna ad otthont az RB Leipzig–Liverpool, Bajnokok Ligája nyolcaddöntőnek. Kedden még a Barcelona és a Paris SG is összecsap. A Liverpool igencsak mély gödörből igyekszik feltápászkodni, miközben a menedzserét, Jürgen Kloppot családi tragédia is sújtotta.

Fotókon a Bajnokok Ligája történetének leghihetetlenebb fordítása

Player
-
 21.02.16 11:28Sport

Ma este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén a Barcelona fogadja az előző kiírás döntősét, a Paris Saint-Germaint. A két csapat több alkalommal is találkozott az elmúlt években a Bl-ben, ezek közül messze kiemelkedik a 2017-es nyolcaddöntő. A párharc második, mára már legendásnak mondható meccsének mutatjuk meg a…

Gulácsi Péter számára különleges a BL tavaszi nyitánya

Infostart
-
 21.02.16 17:04Sport

Már Budapesten az RB Leipzig és a Liverpool FC csapata, semmi akadálya annak, hogy a Puskás Aréna történetében először, két külföldi csapat szereplésével bár, de mérkőzést rendezzenek a legnagyobb magyar arénában, a BL egyenes kieséses szakaszában. Különleges meccs lesz ez Gulácsi Péter számára.

BL-rangadó a Puskásban: Újpesten hangolt az RB Leipzig

NB1
-
 21.02.16 14:41Foci

Magyarul üzentek, Gulácsival és Orbánnal kedveskedtek.

BL: megérkezett Budapestre és már az Arénban edzett az RB Leipzig

NSO
-
 21.02.15 18:22Foci

Hétfőn délután landolt Budapesten a Gulácsi Pétert, Willie Orbánt és Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató RB Leipzig csapata, amely kedden este a Puskás Arénában vívja majd meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését a Liverpool ellen. A német csapat hétfőn kora este már a mérkőzés helyszínén tréningezett.

BL: megérkezett, és már az Arénában edzett az RB Leipzig

NSO
-
 21.02.15 18:22Foci

Hétfő délután landolt Budapesten a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató RB Leipzig, amely kedd este a Puskás Arénában vívja meg a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését a Liverpool ellen. A német csapat hétfő kora este már a mérkőzés helyszínén tréningezett.

Megvannak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő időpontjai – Német csapattal mérkőzik meg az Audi Eto

Kisalföld
-
 21.02.16 17:07Megyei

Az Audi ETO a német Bietigheimmel csap össze a középszakaszban.

Nálunk rendezik a Leipzig-Liverpool BL-meccset, a kerületben is lesznek emiatt forgalomkorlátozások

Ittlakunk
-
 21.02.16 16:51Budapest 05. ker

A Puskás Arénában rendezik a Leipzig-Liverpool BL-meccset (február 16-án este 9-kor kezdődik).Miután a német rendőrség elutasította a Liverpool csapatának az országba belépésre vonatkozó kérelmét, az RB Leipzig az UEFA-val és az angol klubbal egyeztetve alternatív helyszínt keresett és talált - eről számolt be a 24.hu sportoldala.Február 16.…

Megvannak a nyolcaddöntő időpontjai

Győr Plusz
-
 21.02.16 16:45Sport

A Delo Women’S Ehf Champions League versenysorozat lebonyolítása a szezon elején kiírtakhoz képest az Ehf döntése értelmében változott úgy, hogy a csoportkör első két helyezettjének is szükséges nyolcaddöntőt játszania – emlékeztet a Győri Audi Eto Kc hivatalos honlapja. A Győri Audi Eto Kc ellenfele a középszakaszban a német…