Bill Gates aggasztó jóslata: a világjárvány csak a kezdet

Blikk
-
 21.02.16 14:56Külföld

Bill Gates Derek Muller YouTube-csatornáján, a Veritasiumon szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után további veszélyek fenyegetik az emberiséget: a klímaváltozás és a bioterrorizmus.

4 kapcsolódó hír

Bill Gates már előre kongatja a vészharangokat

Infostart
-
 21.02.16 06:15Tudomány

A Microsoft milliárdos társalapítója szerint a koronavírus elvonultával sem dőlhetünk hátra. Fejlesztenünk és kutatnunk kell, máskülönben baj lesz – fogalmazott.

Bill Gates: Egy újabb járvány veszélye mindig a fejünk felett fog lógni

HVG
-
 21.02.15 10:33Infotech

A Microsoft milliárdos társalapítója szerint a koronavírus elvonultával sem dőlhetünk hátra. Fejlesztenünk és kutatnunk kell, máskülönben baj lesz – mondta.

Bill Gates: A világjárvány csak a kezdet

Indirekt
-
 21.02.16 16:30Színes

Bill Gates Derek Muller YouTube-csatornáján, a Veritasiumon szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után további veszélyek fenyegetik az emberiséget: a klímaváltozás és a bioterrorizmus. Gates, aki gyakran esik összeesküvés elméletek áldozatául elmondta, hogy a klímaváltozás még nagyobb pusztítást…

Bill Gates: Egy újab járvány veszélye mindig a fejünk felett fog lógni

Körkép
-
 21.02.15 19:32Határtalan

A Microsoft milliárdos társalapítója szerint a koronavírus elvonultával sem dőlhetünk hátra. Fejlesztenünk és kutatnunk kell, máskülönben baj lesz – mondta.   Az egészségügyi témákban egyre gyakrabban nyilatkozó Bill Gates volt a vendége a népszerű Veritasium YouTube-csatornának, ahol mi másról, mint a koronavírus-járványról…