Hónapok óta várják a fővárosi mentőövet

vg.hu
-
 21.02.15 17:35Gazdaság

Még tavaly novemberben jelentette be Karácsony Gergely, hogy megállapodás született a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával.

5 kapcsolódó hír

Koronavírus: így élénkülhet a fővárosi turizmus

HáziPatika
-
 21.02.15 14:24Utazás

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kuponokkal, fogyasztásösztönzéssel és a turizmus élénkítésével erősítené a kormány és a főváros budapesti kisvállalkozásokat segítő lépéseit - közölte a fővárosi köztestület.

Kuponokkal, akciókkal élénkítené a fogyasztást és a turizmust a BKIK

Trademagazin
-
 21.02.15 07:25Gazdaság

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (Bkik) kuponokkal, fogyasztásösztönzéssel, a turizmus élénkítésével erősítené a kormány és a főváros budapesti kisvállalkozásokat segítő lépéseit. A Bkik a már bejelentett gazdaság-újraindító lépések hatékonyságának növelésére

A budapesti iparkamara kuponokkal, akciókkal élénkítené a fogyasztást és a turizmust

Oldalas
-
 21.02.15 11:21Recept

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kuponokkal, fogyasztásösztönzéssel, a turizmus élénkítésével erősítené a kormány és a főváros budapesti kisvállalkozásokat segítő lépéseit – közölte a fővárosi köztestület pénteken az MTI-vel.     A közlemény szerint a BKIK a már bejelentett gazdaság-újraindító lépések…

Akciókkal élénkítenék a fogyasztást és a turizmust Budapesten

Turizmus Online
-
 21.02.15 09:55Utazás

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kuponokkal, fogyasztásösztönzéssel, a turizmus élénkítésével erősítené a kormány és a főváros budapesti kisvállalkozásokat segítő lépéseit.

A BKIK kuponokkal, akciókkal élénkítené a fogyasztást és a turizmust

KamaraOnline
-
 21.02.15 09:52Cégvilág

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kuponokkal, fogyasztásösztönzéssel, a turizmus élénkítésével erősítené a kormány és a főváros budapesti kisvállalkozásokat segítő lépéseit - közölte a fővárosi köztestület.