Bújós Valentin-nap - design tippek a meghitt hangulatért

Femcafe
-
 21.02.11 23:00Otthon

Valentin-napon néhány egyszerű dekortippel filmbe illően romantikus hangulatot teremthetsz az év legszerelmesebb estéjén is.

6 kapcsolódó hír

A bárányok hallgatnak a legjobb Valentin napi romantikus film, itt a bizonyíték!

Mafab
-
 21.02.12 14:25Film

Hamarosan itt a Valentin nap, amikor is a szerelmesek egy picit még jobban kimutathatják szívük választottjának, mennyire szeretik. Az egyik legjobb program egy ilyen nap estéjére, ha keresünk egy jó kis romantikus filmet, és összebújva megnézzük – főleg, ha odakint repkednek a mínuszok, ahogy most teszik… De mit is válasszunk erre a jele…

Valentin-napi romantika a Netflixen

MMonline
-
 21.02.12 13:05Film

Mindegy, hogyan érzel a szerelmesek napjával kapcsolatban, ajánlónkban találsz a hangulatodhoz illő filmet vagy sorozatot. Van aki kedveli, van aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, és még mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a…

Valentin-napi filmajánló: mit nézzünk a Netflixen a szerelmesek napján? Segítünk választani

Blikk
-
 21.02.12 16:33Bulvár

Van aki kedveli, van aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, a magányosok közül sokan néznek fel a társkereső oldalakra, és még mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a napnak nem csak a szerelemről kellene szólnia.

Apró gesztusok, hogy mindkettőtöknek szebb legyen a Valentin-nap

Nosalty
-
 21.02.12 19:16Életmód

Hamarosan itt a Valentin-nap, ha pedig idén szeretnéd néhány apró kedvességgel meglepni a párod, adunk néhány egyszerű, törődő és romantikus tippet.

A Netflixnek Valentin-napra és anti Valentin-napra is van ajánlata

port.hu
-
 21.02.12 17:00Film

Az első szerelem vicces bénázásaitól kezdve az igaz szerelmet sugalló romantikus hangulaton át az egészen forró perceket megörökítő pikánsabb darabokig a streamelős óriásnál rendkívül széles a skála a szerelmesek ünnepére ajánlott filmekből és sorozatokból.

Valentin-nap a Netflixen – nem csak a szerelmeseknek

Filmsor
-
 21.02.12 14:24Film

Mindegy, hogyan érzel a szerelmesek napjával kapcsolatban, ajánlónkban találsz a hangulatodhoz illő filmet vagy sorozatot A Valentin-nap a Netflixen – nem csak a szerelmeseknek bejegyzés először a Filmsor oldalon jelent meg.