Oszlopnak ütközött egy autós Kompolton

Propeller
-
 21.02.12 07:20Baleset-bűnügy

A baleset a Fő utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében történt. Oszlopnak ütközött egy személyautó péntek kora reggel a Heves megyei Kompolton, a Fő utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében. A balesethez a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. (Katasztrófavédelem)

6 kapcsolódó hír

Kisbusz elé kanyarodott a Mercedes, ketten megsérültek

Hiros
-
 21.02.12 14:33Baleset-bűnügy

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze Soltvadkerten, a Kossuth Lajos utcában, a Mátyás király út és az Aradi utca közötti szakaszon. A balesetben mindkét sofőr megsérült.

Kisbusszal karambolozott egy személyautó Soltvadkerten, ketten megsérültek

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze Soltvadkerten, a Kossuth Lajos utcában, a Mátyás király út és az Aradi utca közötti szakaszon. A balesetben a két sofőr megsérült. A Mercedes személyautó egy bolt előtt parkolt, majd meg akart fordulni, felhajtott az útra, és elékanyarodott a szabályosa érkező kisbusznak. A személyautót vezető…

Kisbusszal karambolozott egy személyautó Soltvadkerten

Baon
-
 21.02.12 12:35Baleset-bűnügy

Baleset történt Soltvadkerten péntek délután.

Kisbusszal karambolozott egy személyautó Soltvadkerten

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze Soltvadkerten, a Kossuth Lajos utcában, a Mátyás király út és az Aradi utca közötti szakaszon. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a karambolos járműveket. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Tűzcsapnak ütközött egy autó Cegléd külvárosában

Tűzcsapnak ütközött egy személyautó csütörtök délelőtt Cegléd külvárosában, a Mizsei út és a Várkonyi István utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották.

Kisbusz és autó ütközött Soltvadkerten

Origo
-
 21.02.12 13:18Baleset-bűnügy

Félpályás útlezárás van a Kossuth Lajos utcában.