Sergio Ramos nem hosszabbít a Real Madridnál

Propeller
-
 21.02.10 21:11Sport

Sergio Ramos, a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő Real Madrid csapatkapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a Cope értesülése szerint. A spanyol rádióállomás úgy tudja, hogy a világ- és Európa-bajnok védő, aki a hétvégén térdműtéten esett át, elutasította a Real vezetőinek legutóbbi, két évre szóló ajánlatát, amely…

5 kapcsolódó hír

Eldőlt, hogy továbbra is Slovan Bratislava csapatát erősítheti-e Holman Dávid

Blikk
-
 21.02.11 20:27Foci

A válogatott Holman Dávid csütörtökön szerződést hosszabbított a szlovák labdarúgó-bajnokságban címvédő Slovan Bratislava csapatánál.

Sergio Ramos nem hosszabbít a Real Madridnál

Startlap
-
 21.02.11 09:07Sport

A Cope szerint a madridi klub nem fog újabb szerződést kínálni a 34 éves Ramosnak, aki állítólag már eldöntötte, hogy az idény végén távozik a Realtól, ahol 2005 óta játszik, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.

Real Madrid: Sergio Ramos nem hosszabbít, irány Manchester?

NSO
-
 21.02.10 23:22Foci

Sergio Ramos, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid csapatkapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a Cope értesülése szerint. A játékos távozásával kapcsolatban már hosszabb ideje terjengenek pletykák a sajtóban és a közösségi médiában.

La Liga: a Real Madrid hozta a kötelezőt a Getafe ellen

NSO
-
 21.02.09 22:51Foci

A Real Madrid 2–0-ra legyőzte a Getafét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 1. fordulóból elhalasztott találkozóján.

Sergio Ramos nem hosszabbít a Real Madridnál – sajtóhír

Sportkatlan
-
 21.02.10 21:59Foci

Sergio Ramos, a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő Real Madrid csapatkapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a Cope értesülése szerint.     A spanyol rádióállomás úgy tudja, hogy a világ- és Európa-bajnok védő, aki a hétvégén térdműtéten esett át, elutasította a Real vezetőinek legutóbbi, két évre szóló ajánlatát, amely…