Mi lesz veled, online színház?

Magyar Nemzet
-
 21.02.08 19:06Színpad

A Magyar Teátrumi Társaság beszélgetéssorozata rámutatott, a későbbiekben egy hibrid modell valósulhat meg.

9 kapcsolódó hír

Erzsébetváros fogadja be a Freeszfe Egyesületet - fotók az átadóról!

Ez a lényeg
-
 21.02.09 14:09Vélemény

A Damjanich utcában találnak otthonra azok a diákok és tanárok, akik elszántan harcaltok az Szfe autonómiájáért. Műhelyük a szabad alkotótevékenység új bázisa lesz. 

Online színházi konferencia: a streaming a járvány után is fennmarad

Blikk
-
 21.02.08 15:46Bulvár

A streaming a koronavírus-járvány után is az élő előadásokkal párhuzamosan fennmaradó műfaj lesz, a színház láthatóságát biztosíthatja és közönségépítésre is használható - hangzott el a Magyar Teátrumi Társaság hétfői beszélgetéssorozatán, amelyet az online színházi tartalomközvetítés lehetőségeiről, kérdéseiről rendeztek.

Online színházi konferencia: a streaming egy párhuzamosan fennmaradó műfaj lesz

Tudás.hu
-
 21.02.09 04:05Színpad

A streaming a koronavírus-járvány után is az élő előadásokkal párhuzamosan fennmaradó műfaj lesz, a színház láthatóságát biztosíthatja és közönségépítésre is használható – hangzott el a Magyar Teátrumi Társaság hétfői beszélgetéssorozatán, amelyet az online színházi tartalomközvetítés lehetőségeiről, kérdéseiről rendeztek. A budapesti…

Ismét Brüsszelbe kerül az SZFE ügye

Papageno
-
 21.02.08 19:11Színpad

Újra napirendre kerül a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltása az Európai Parlamentben – derül ki a Független Szabad Egyetem Facebook-posztjából. Az ügyben február 22-én szerveznek újabb online meghallgatást. Az SZFE ügye a sajtóviszonyokról kezdeményezett megbeszélésen kapott helyett, ahol egyébként a magyar mellett a…

Újra Brüsszelben tárgyalják az SZFE ügyét

Színház.online
-
 21.02.09 09:23Színpad

Ismét napirendre kerül a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltása az Európai Parlamentben – derül ki a Független Szabad Egyetem Facebook-bejegyzéséből.

Otthonra találtak az SZFE hallgatói

Népszava
-
 21.02.08 16:45Színpad

A vasárnapi búcsú után az újrakezdés napja volt a hétfői a Színház- és Filmművészeti Egyetem autonómiájáért küzdő diákok számára.

„Egy streaming során mindig fogunk hátrahagyni boldogtalanokat”

kultura.hu
-
 21.02.08 16:35Színpad

Katarzis a világhálón: szükségmegoldás vagy a jövő útja a streaming? címmel szervezett online konferenciát a Magyar Teátrumi Társaság. A jegybevételekről, a jövőbeni online lehetőségekről és a művészi aspektusokról is szó esett. Beszámoló.

Az SZFE helyzetéről szól a februári online Jó kérdés

Színház.online
-
 21.02.08 12:21Színpad

A Színház- és Filmművészeti Egyetem aktuális helyzete lesz a Magyar Színházi Társaság Jó kérdés beszélgetéssorozatának február 9-i témája. Vendégek: Csató Kata és Upor László, az intézmény oktatói, valamint Antal Bálint rendező hallgató.