Lobbizással érhette el II. Erzsébet királynő, hogy ne kelljen nyilvánosságra hoznia a vagyonát

444.hu
-
 21.02.08 10:08Külföld

A hetvenes években hathatott oda a miniszterekre a Guardian által megismert dokumentumok szerint. A Buckingham Palota szerint viszont Erzsébet királynő sosem akadályozta törvények elfogadását.

4 kapcsolódó hír

Erzsébet királynő sikeresen lobbizhatott, hogy eltitkolhassa a vagyonát a nyilvánosság elől a 70-es években

SzMo
-
 21.02.08 12:19Külföld

A brit uralkodó vagyonát egy államilag támogatott fedővállalat rejthette el évtizedeken át egy törvényzáradéknak köszönhetően a Guardian által előkerített dokumentumok szerint.

Erzsébet királynő ezért tudta eltitkolni a vagyonát egészen mostanáig

Life
-
 21.02.08 15:15Külföld

II. Erzsébet királynő egy olyan törvénymódosítást szorgalmazott, amely által nem kellett nyilvánosságra hoznia a vagyonát. Ám később megváltozott a helyzet.

Így érhette el Ii. Erzsébet királynő, hogy ne kelljen nyilvánosságra hoznia a vagyonát – Most kiderült, mennyi pénze is…

Blikk
-
 21.02.08 12:40Külföld

A Guardian a brit Nemzeti Archívumban talált rá egy feljegyzésre, miszerint a hetvenes években II. Erzsébet királynő olyan törvényi szabályozásért lobbizott, mely lehetővé tette azt, hogy elrejtse vagyona valós mértékét.

Így érhette el II. Erzsébet királynő, hogy ne kelljen nyilvánosságra hoznia a vagyonát

Propeller
-
 21.02.08 11:45Külföld

II. Erzsébet királynő olyan törvényi szabályozásért lobbizott sikerrel a hetvenes években, amely lehetővé tette, hogy elrejtse a közvélemény elől vagyona valós mértékét, írta meg vasárnap birtokába jutott dokumentumok alapján a Guardian. A lap állítása szerint a királynő ügyvédei minisztereket beszéltek rá arra, hogy megváltozzon egy törvényterveze