Olvasóink nagy többsége szerint nincs esély arra, hogy a Jobbik elnöke legyen a baloldal közös mi…

hirado.hu
-
 21.02.01 10:42Belföld

A hirado.hu olvasói a jobbikos Jakab Péter esélyeiről szavazhattak.

6 kapcsolódó hír

Miért nem ment el Gyurcsány a rendkívüli ülésre?

Magyar Nemzet
-
 21.02.01 18:10Belföld

Gyurcsány Ferenc volt az első számú kezdeményezője a mai parlamenti ülésnek, amelyre végül el sem ment – jegyezte meg Kocsis Máté a közösségi oldalon.

Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc volt a kezdeményezője az ülésnek, amelyre el sem ment

Mandiner
-
 21.02.01 16:49Vélemény

Vajon miért? A helyes megfejtők között az Altus törvénytelen kölcsönszerződést sorsol ki.

Gyurcsány Ferenccel kapcsolatos "nyereményjátékot" hirdetett Kocsis Máté

ATV
-
 21.02.01 16:19Belföld

Nem volt jelen a hétfői rendkívüli parlamenti ülésen Gyurcsány Ferenc – hívta fel a figyelmet Kocsis Máté közösségi oldalán. Facebook-bejegyzésében arra is rámutatott: a Demokratikus Koalíció elnöke volt az első számú kezdeményezője a mai parlamenti ülésnek.

Gyurcsány miatt bukhat az ellenzék

Gondola
-
 21.02.01 09:40Belföld

A Jobbik elnöke, Jakab Péter már bejelentkezett ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek, Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy a DK-ban a legalkalmasabb személy erre a posztra a felesége, Dobrev Klára. A főpolgármester Karácsony Gergely még nem döntött, kéreti egy kicsit magát. Hogyan áll az ellenzéki koalíció az elemzőknél?

Jakab Péter bejelentkezett a trónra

Telex
-
 21.01.31 14:50Belföld

Mármint a heti lájkbajnokságban. Orbánt mintha már nem is érdekelné a Facebook, miközben a kormány egyre sűrűbben üzen hadat a közösségi média liberális véleményterrorjának. Eközben a Facebook is szakítana a politikai posztokkal, mert azokkal csak a baj van.

Egy fénykép bizonyítja, Magyarországnak valójában nincs is kormánya

BalraMagyar
-
 21.02.01 14:42Vélemény

A mai napra rendkívüli parlamenti ülést hívott össze az ellenzék. A Fidesz nem mert szembenézni az ellenzéki kritikákkal. Jakab Péter a Jobbik elnöke osztotta meg közösségi oldalán azt a képet, ami véleménye szerint azt bizonyítja: Magyarországnak valójában nincsen kormánya. Az ellenzéki pártelnök úgy fogalmaz: Miután a kezeletlen válsághelyzet…