Jön az otthon végezhető COVID-gyorsteszt

MFor
-
 21.01.27 13:41Gazdaság

Napokon belül a gyógyszertárakba kerülhet egy svájci cég koronavírus-gyorstesztje, amely 10 percen belül kimutatja, hogy átestünk-e már a fertőzésen. A termék ára egyelőre még nem ismert.

18 kapcsolódó hír

Végre mindjárt itt a COVID-19 gyorsteszt

Privátbankár
-
 21.01.27 13:43Belföld

Napokon belül a gyógyszertárakba kerülhet egy svájci cég koronavírus-gyorstesztje, amely 10 percen belül kimutatja, hogy átestünk-e már a fertőzésen. A termék ára egyelőre még nem ismert.

A héten már hazánkban is elérhető az otthoni felhasználásra szánt koronavírus-gyorsteszt

Liner
-
 21.01.27 20:44Életmód

Ezen a héten már szinte minden hazai gyógyszertárban megvásárolható lesz az a koronavírus-gyorsteszt, melyet kifejezetten otthoni felhasználásra fejlesztettek ki, s melynek segítségével egy ujjbegyből vett vérminta alapján azonnal megtudhatjuk, ha már átestünk korábban a fertőzésen.

Olcsó és gyors COVID-teszt érkezik a magyar patikákba: ennyibe kerül, így néz ki

Pénzcentrum
-
 21.01.27 13:33Gazdaság

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható COVID gyorsteszt. A svájci cég terméke hasznos segítséget nyújthat többek között azoknak, akiknek koronavírusra jellemző tüneteik vannak a fertőzés beazonosításában

Már a patikákban az első otthoni gyorsteszt

24.hu
-
 21.01.27 14:35Tudomány

A svájci Biosynex termékével ujjbegyből vett vérből azonosíthatóak a múltban, tünetekkel vagy azok nélkül lezajlott fertőzések is.

Patikába kerül az első, otthon is használható Covid-gyorsteszt

Napi.hu
-
 21.01.27 09:28Belföld

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható Covid-gyorsteszt. A svájci Biosynex termékével ujjbegyvérből beazonosítható a tünetes betegek fertőzöttsége, a múltbeli, már lezajlott fertőzés, illetve az oltottak védettsége.

Már a magyar gyógyszertárakban az otthoni gyorsteszt, ami megmondja, védettek vagyunk-e a vírussal szemben

Portfolio
-
 21.01.27 12:20Gazdaság

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható COVID-gyorsteszt, amely az ujjbegyből vett vérminta alapján mondja meg, hogy átestünk-e valamikor a fertőzésen, és hogy ha oltást kaptunk, kialakult-e a védettség a szervezetünkben. Mivel a teszt a szervezet vírusra adott válaszreakcióját mutatja ki, az éppen kezdődő fertőzést

Koronavírus: érkezik a 10 perces otthoni gyorsteszt

BorsOnline
-
 21.01.27 23:00Egészség

Néhány napon belül már a hazai gyógyszertárakban is kapható lesz egy olyan koronavírus-gyorsteszt, ami tíz percen belül kimutatja, hogy átesett-e valaki a fertőzésen. A jó hír, hogy a teszt otthon is könnyedén elvégezhető.

Jön az otthon végezhető COVID-gyorsteszt

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Otthon is használható Covid-gyorsteszt kerül a magyarországi patikákba

HVG
-
 21.01.27 17:07Infotech

A termék pontossága megközelíti a 100 százalékot, igaz, az éppen kezdődő fertőzést még nem tudja jelezni.

A magyar gyógyszertárakban is kapható lesz az otthoni koronavírus-teszt

fmc
-
 21.01.28 06:00Életmód

Néhány napon belül hazánkban is kapható lesz az otthon is elvégezhető gyorsteszt, mely megmutatja, átestünk-e már a fertőzésen.

Napok kérdése és patikákban is lehet kapni Covid-gyorstesztet

Pesti Hírlap
-
 21.01.27 18:05Belföld

Ujjbegyvérből azonosítja be a teszt a fertőzöttséget. A Biosynex Autotest Covid-19 az első olyan, Magyarországon forgalomba kerülő gyorsteszt, amit otthoni használatra is engedélyeztek. A hazai gyógyszertárakban és gyógyászati segédeszköz szaküzletekben a napokban lesz kapható a termék, melynek segítségével a múltban, tünetekkel vagy…

Már a patikákban az otthon is használható Covid-gyorsteszt

VG
-
 21.01.27 11:29Gazdaság

A teszt egy csepp ujjbegyvérből állapítja meg az aktuális koronavírus fertőzést, vagy a szervezetben kialakult védettséget.

Már Magyarországon az első, otthon is használható Covid gyorsteszt

BDPST24
-
 21.01.27 08:51Életmód

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható Covid gyorsteszt. A svájci Biosynex terméke hasznos segítséget nyújthat többek között azoknak, akiknek koronavírusra jellemző tüneteik vannak a fertőzés beazonosításában, annak kiderítésre, hogy átestek-e már a fertőzésen, sőt, már oltást kapottak számára is, hogy…

Nemsokára patikában is lehet gyorstesztet venni

Óbuda Most
-
 21.01.28 07:45Egészség

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható Covid-gyorsteszt. A svájci Biosynex termékével ujjbegyvérből beazonosítható a tünetes betegek fertőzöttsége, a múltbeli, már lezajlott fertőzés, illetve az oltottak védettsége – írja a Napi.hu. A Biosynex Autotest Covid-19 az első olyan, Magyarországon forgalomba kerülő…

Jön az otthon végezhető Covid-gyorsteszt

Vajdaság Ma
-
 21.01.27 17:30Életmód

A közeljövőben a gyógyszertárakba kerülhet egy svájci cég koronavírus-gyorstesztje, amely 10 percen belül kimutatja, hogy átestünk-e már a fertőzésen.

Már kapható a gyógyszertárakban az otthon is használható Covid gyorsteszt

Bien
-
 21.01.27 18:31Egészség

A napokban kerül a hazai gyógyszertárakba az első, otthon is használható COVID gyorsteszt.

Érkezik a gyógyszertárakba az első koronavírus-gyorsteszt

Borsod24
-
 21.01.27 14:53Egészség

A napokban a hazai patikákban is elérhetővé válik az első, otthon is használható Covid-gyorsteszt – írta a Telex. A Biosynex termékével ujjbegyvérből beazonosítható a tünetes betegek fertőzöttsége, a múltbeli, már lezajlott fertőzés, illetve az oltottak védettsége is. A gyorsteszt segítségével azonosítani lehet a „csendes” fertőzéseket, valamint az

Érkezik a gyógyszertárakba az otthoni Covid-gyorsteszt

Nyugat
-
 21.01.27 13:51Egészség

Ujjbegyvérből beazonosítható a tünetes betegek fertőzöttsége, a múltbeli, már lezajlott fertőzés, illetve az oltottak védettsége.