Meztelen képet posztolt magáról a volt KDNP-s aktivista

168.hu
-
 21.01.27 14:11Belföld

Rólam. Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető - fogalmazott Facebook-bejegyzésében Lukácsi Katalin.

5 kapcsolódó hír

Ruhátlanul pózolt a holokauszt-emléknap „alkalmából” Lukácsi Katalin

vasárnap.hu
-
 21.01.27 12:53Kultúra

A közéleti megnyilvánulásairól elhíresült történész, hitoktató, aktivista a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából egy saját magáról készített, ruhátlan fotó alatt elmélkedett közösségi oldalán a holokauszt tragédiájával kapcsolatban.

Meztelen képet tett közzé magáról a volt Kdnp-s aktivistanő: a legerősebb üzenet, amit a mai, gyászos napon közéleti s…

Blikk
-
 21.01.27 10:17Belföld

A holokauszt emléknap alkalmából erős üzenetet küldött a világnak Lukácsi Katalin, a KDNP egykori tagja, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség VII. kerületi alapszervezetének volt elnöke.

Ferenc pápát aggasztja, hogy a keresztények papagájként mondják fel a Bibliát

Mandiner
-
 21.01.27 13:11Belföld

Az egyházi vezető a holokauszt emléknapja alkalmából tartott beszédet.

Meztelenül sokkol a magyar politikusnő

Indirekt
-
 21.01.27 12:00Belföld

Ez is a célja a volt KDNP-s aktivistanőnek, aki holokauszt emléknap alkalmából üzent az emberiségnek. Lukácsi Katalin meztelen fotójával ad nyomatékot üzenetének. A politikus 2017-ben azért kilépett a KDNP-ből, mert nem értett azzal egyet, hogy a kormánypártok kritizálták Ferenc pápát – írja a Blikk. Lukácsi később a Viszlát kétharmad!…

Meztelenre vetkőzött a holokauszt nap alkalmából a volt KDNP-s politikus

Debreceni Nap
-
 21.01.27 16:59Belföld

Lukácsi Katalin merész lépésre szánta el magát. A KDNP-vel 2017-ben szakító, és azóta az ellenzéki térfélen politizáló Lukácsi azt írja: Pár négyzetcentiméternyi bőr, hús és csont vagyok én is, aki egy gázkamrában megölhető. Dolgozhatok azonban azért, hogy se engem, se mást, soha ne akarjanak többé megölni. Hogy soha többé ne legyen…