A csehek többsége már beoltatná magát

Demokrata
-
 21.01.27 14:08Külföld

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen.

10 kapcsolódó hír

A csehek többsége már beoltatná magát

888.hu
-
 21.01.27 14:07Külföld

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen. Az oltási kedv növekedésének legfőbb oka, hogy az emberek ezzel kívánják megvédeni közvetlen környezetüket a járvány ellen – jelentette szerdán a cseh közszolgálati hírtelevízió (CT24) egy országos felmérés eredményére hivatkozva.

Nem csökken az oltás iránti bizalmatlanság egy friss felmérés szerint: ez lehet az oka

Pénzcentrum
-
 21.01.27 15:04Külföld

A november közepén felvett adatokhoz képest január közepére érzékelhetően növekedett az oltási kedv, ugyanakkor csak a korábban bizonytalanok közül volt átvándorlás az oltáspártiak felé. Az elutasítók ugyanannyian vannak, mint ősszel

Te miért utasítod el a Covid-oltást?

ProfitLine
-
 21.01.27 18:00Külföld

A november közepén felvett adatokhoz képest január közepére érzékelhetően növekedett az oltási kedv, ugyanakkor csak a korábban bizonytalanok közül volt átvándorlás az oltáspártiak felé. Az elutasítók ugyanannyian vannak, mint ősszel voltak és ennek a csoportnak a negyede a koronavírus létezésében sem hisz.

A csehek többsége már beoltatná magát

ProfitLine
-
 21.01.27 20:30Külföld

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen. Az oltási kedv növekedésének legfőbb oka, hogy az emberek ezzel kívánják megvédeni közvetlen környezetüket a járvány ellen - jelentette szerdán a cseh közszolgálati hírtelevízió (CT24) egy országos felmérés eredményére hivatkozva.

Csehországban egyre magasabb az oltási kedv

24.hu
-
 21.01.27 14:16Külföld

Az emberek így akarják megvédeni közvetlen környezetüket.

A csehek többsége már beoltatná magát

Blikk
-
 21.01.27 15:18Külföld

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen.

A csehek többsége már beoltatná magát

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen. Az oltási kedv növekedésének legfőbb oka, hogy az emberek ezzel kívánják megvédeni közvetlen környezetüket a járvány ellen - jelentette szerdán a cseh közszolgálati hírtelevízió (Ct24) egy országos felmérés eredményére hivatkozva.

A csehek többsége már beoltatná magát

ma7.sk
-
 21.01.27 16:16Külföld

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen. Az oltási kedv növekedésének legfőbb oka, hogy az emberek ezzel kívánják megvédeni közvetlen környezetüket a járvány ellen - jelentette szerdán a cseh közszolgálati hírtelevízió (ČT24) egy országos felmérés eredményére hivatkozva.

A cseheknél növekszik az oltási kedv, a lakosok több mint a fele beoltatná magát

Parameter
-
 21.01.27 14:42Külföld

A STEM/MARK közvélemény-kutató intézet január közepén készített országos felméréséből kiderült, hogy a megkérdezettek 58 százaléka beoltatná magát a Covid-19 ellen, míg 25 százalék ezt határozottan ellenzi. December közepén csak a megkérdezettek 44 százaléka akarta beoltatni magát, az emberek majdnem fele pedig nem. Az ellenzők…

A csehek többsége most már beoltatná magát

Origo
-
 21.01.27 14:24Külföld

A cseh egészségügyi miniszter azt szeretné, ha a lakosság legalább 70 százaléka támogatná az oltást.